Haberler

Akdeniz Üniversitesi’nde 4. Geleneksel Çocuk Şenliği gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları ile öğrenciler 4. Geleneksel Çocuk Şenliği ile çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. SHMYO bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte 12 farklı okuldan toplam 730 çocuk eğlenerek mutlu bir gün geçirdi.
30 Nisan 2024

25. Yılda Kadın Konulu Sergi ve Panel düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin 25. yılı kutlamaları kapsamında Temel Eğitim ve Müzik Bölümleri iş birliği ile Olbia Sanat Galerisinde ‘Kadın’ sergisi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Kırmızı Amfide ‘Tarihe Yön Verenlerin Hepsi Erkek Değildi’ konulu panel düzenlendi.
30 Nisan 2024

Çocuk Hakları ve Refahı Sempozyumu Sonuç Bildirgesi Yayımlandı

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi ortaklığında gerçekleştirilen “Çocuk Hakları ve Refahı Sempozyumu” sonuç bildirgesi yayımlandı
30 Nisan 2024

17 tropik meyve türü Kumluca MYO’da araştırılıyor

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu’nda kurulan seralarda bölgeye uygun 17 farklı çeşit tropik meyve türünün 39 çeşidiyle ilgili araştırma yapılıyor. Amaç bölgeye uygun yeni türleri belirleyerek üretiminin yapılması.
30 Nisan 2024

18. Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Sualtı Sporları Topluluğu 18. Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi. Dünya askeri tarihinde ilk defa bir uçak gemisi batıran Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker kabri başında anılırken, tarihe geçen bu askeri başarının izleri de hem karada hem de denizde takip edildi.
29 Nisan 2024

Yaşam Boyu Öğrenme Topluluğu 23 Nisan’da çocukları yalnız bırakmadı

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Yaşam Boyu Öğrenme Topluluğu "Sevgi+Emek+Özveri Sağlıklı Büyüyen Çocuk Projesi" kapsamında Antalya Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı.
29 Nisan 2024

18. Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği başladı

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Sualtı Sporları Topluluğu ve Kemer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliğinin 18.’si Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker'in mezarının ziyaret edilmesiyle başladı.
26 Nisan 2024

Kumluca MYO’nun konuğu Sanatçı Sümer Ezgü oldu

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu'nda Sümer Ezgü’nün konuşmacı olarak katıldığı "Müziğin dünü bugünü" söyleşisi düzenlendi.
26 Nisan 2024

Antalya Devlet Konservatuvarı Öğrencilerinden 23 Nisan Konseri

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi Ortaokulu öğrencileri, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için konser verdi.
26 Nisan 2024

Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan ilk 6 devlet üniversitesinden biri olan Akdeniz Üniversitesi, 5 yıllık tam akreditasyon almaya hak kazandı.
25 Nisan 2024