Haberler

Engelsiz Akdeniz kampüsü projesi öğrencilerine teşekkür

Akdeniz Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü iş birliğiyle görme engelli öğrencilerin kampüste rahat dolaşması için proje geliştirdi. Projeye katkı sağlayan öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker tarafından teşekkür belgesi verildi.
23 Haziran 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN'ın 'Kurban Bayramı Kutlama Mesajı'

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN'ın 'Kurban Bayramı Kutlama Mesajı'
23 Haziran 2023

Akdeniz Üniversitesi ailesi bayramlaştı

Akdeniz Üniversitesi akademik ve idari personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.
23 Haziran 2023

Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İbrahim Uzun ve Prof. Dr. Tülin Aksoy emekli oldu

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İbrahim Uzun ve Prof. Dr. Tülin Aksoy emekli oldu.
22 Haziran 2023

Hemşirelik Fakültesi’nde Yemin Töreni düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden mezun olan 188 öğrenci hemşirelik andını okuyarak mesleğe ilk adımı attı. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, “Aramızdaki bağ sonsuza kadar sürecek. Burası sizin ikinci eviniz.” dedi.
22 Haziran 2023

Nohutun kalbi Anadolu’da bulundu

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker’in danışmanlığında yürütülen çalışmalarda Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yüksek sıcaklık ve kuraklığa dayanıklı bir nohut türü bulundu. Kalp şeklinde daneleriyle de dikkat çeken türe Cumhuriyetin 100’üncü yılına ithafen Turcicum ismi verildi.
22 Haziran 2023

Akdeniz Üniversitesi Okçuluk Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Akdeniz Üniversitesi Okçuluk Takımları disiplinli çalışma ve başarı hedeflerini galibiyetle taçlandırdı. Eskişehir’de düzenlenen Üniversiteler Arası Okçuluk Şampiyonasında; Olimpik Yay Kategorisinde Kadınlar, Erkekler ve Karışık takımlar kategorisinde Akdeniz Üniversitesi takımı Türkiye Şampiyonu oldu.
20 Haziran 2023

ASPAG’tan göç ve göçmenler konusunda seminer dizisi

ASPAG’tan göç ve göçmenler konusunda seminer dizisi
19 Haziran 2023

Akdeniz Üniversitesi İran’da Uluslararası Eğitim Fuarı’na katıldı

Akdeniz Üniversitesi İran İslam Cumhuriyeti’nin Tebriz şehrinde düzenlenen Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB-DER) tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Eğitim Fuarı’na katıldı.
19 Haziran 2023

Diş Hekimliği Fakültesi Mezunları bilimsel etkinlikte buluştu

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezunlar Etkinliğinin ikincisi düzenlendi. Akademisyenler, mezunlar ve öğrencilerin buluştuğu etkinlikte diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeler konuşuldu.
16 Haziran 2023