Haberler

Genç diş hekimleri yemin ederek mesleğe adım attı

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olan 103 öğrenci yemin ederek mesleğe adım attı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Diş Hekimliği Fakültesi’nin mezun memnuniyetinde Türkiye’de üçüncü olduğunu hatırlatarak, “Akdenizli olmanın ayrıcalığını meslek yaşamınızda hep hissedeceksiniz.” dedi.
31 Temmuz 2023

Umutlar atölyelerle yeşerdi

Akdeniz Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Umutlar Atölyelerle Yeşerir Projesi’ kapsamında 200 depremzede tarımsal ve sportif faaliyetlere katılarak moral buldu.
27 Temmuz 2023

Akdeniz en iyiler arasında

Akdeniz Üniversitesi devlet üniversitelerinin genel memnuniyet sıralamasında 8’inci sıraya yükseldi. Kampüs yaşamı başlığında 7’nci olan Akdeniz Üniversitesi mezun memnuniyetinde ise 7 bölümde ilk onda yer aldı.
26 Temmuz 2023

Tercih fuarında Akdeniz'e büyük ilgi

Tercih fuarında Akdeniz'e büyük ilgi
25 Temmuz 2023

Hemşirelik Fakültesinde 10. yıl gururu

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi 10. yılını kutladı. Yıl dönümü için yapılan kutlama etkinliğinde buluşan akademisyenler ve idari personeller 10. yılı doldurmanın mutluluğunu yaşadı.
20 Temmuz 2023

Manavgat’ta fakülte inşaatında sona gelindi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ile birlikte Manavgat’ta yapımı devam eden üniversite binasını inceledi.
20 Temmuz 2023

Hemşirelik Fakültesinde Erasmus deneyimi paylaşımı

Hemşirelik Fakültesi’nde “Erasmus Deneyimleri: Kültürel Etkileşimler, Akademik Fırsatlar ve Kişisel Gelişim” Webinarı düzenlendi.
19 Temmuz 2023

Manavgat Meslek Yüksekokulu Romanyalı öğrencileri ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu, Dr. Öğr. Üyesi Meriç Balcı yönetiminde Erasmus K121 VET Projesi kapsamında Romanyalı öğrencileri ağırladı.
18 Temmuz 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN'ın '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN'ın '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' Mesajı
15 Temmuz 2023

15 Temmuz’u anmak için 15 metrelik ebru çalışması yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” kapsamında 15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına katılımcılarla birlikte Ebru Workshop Etkinliği düzenlendi.
13 Temmuz 2023