Haberler

Akdeniz Üniversitesi, 5'inci çift kol nakli ameliyatını gerçekleştirdi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 5'inci çift kol nakli ameliyatı gerçekleştirildi.
30 Haziran 2021

Pandemi döneminin ilk uluslararası proje toplantısı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi pandemi döneminin ilk uluslararası proje toplantısını gerçekleştirdi. Akdeniz Üniversitesinin ortak olarak yer aldığı Erasmus+ KA203 Stratejik Ortaklık Projesi kapsamında İspanya, İtalya, Portekiz ve Yunanistan ile yürütülen 'İklim Değişikliği' Projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
30 Haziran 2021

Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında 1797 araçlık katlı otopark yapım protokolü imzalandı

 Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında hem 1797 araçlık katlı otopark hem de acil durum toplanma alanı protokolü imzalandı.
29 Haziran 2021

Kazak Bilim İnsanları Akdeniz Üniversitesini ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Serik Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojileri Programı Öğretim Elemanı Doç. Dr. Ramazan Erdem tarafından bilimsel danışmanlığı yürütülen ve Kazakistan Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Bakanlığı tarafından desteklenen 'Ulusal Kapsamda Geleneksel ve Modern Sanat Eğitiminde Ekolojik Tasarımın Evrimi' isimli proje dolayısıyla Kazak bilim insanları Antalya'ya geldi.
29 Haziran 2021

Rektör Özkan, Başkan Böcek ile görüştü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 109 gün sonra koronavirüs tedavisi gördüğü Akdeniz Üniversitesi ve bu süreçte kendisiyle yakından ilgilenen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
28 Haziran 2021

Rektör Özkan, Serik ve Manavgat ilçelerini ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbin Arıcı ve Genel Sekreter Ali Evren İmre ile Serik ve Manavgat ilçelerinde bulunan okulları ziyaret etti.
25 Haziran 2021

Hemşirelik Fakültesi'nden 'Nefesine Sahip Çık, Nefessiz Kalma' webinarı

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 'Nefesine Sahip Çık, Nefessiz Kalma' başlıklı webinar programı gerçekleştirildi.
24 Haziran 2021

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker Kırgızistan'da

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Türkçe konuşan ülkeler arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu KKTC Turizm Yazarları Derneği Başkanı, KKTC Turizm Bakanlığı Antalya Temsilcisi ve AGF Genel Başkan Vekili Nazmi Pınar, Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı, AGF Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, Kırgızistan Kadınları ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Peri Asanaalieva hazır bulundu.
24 Haziran 2021

Akdeniz Üniversitesi Paramedik öğrencileri II.Medic Games Ambulans Rallisi'nde üçüncü oldu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, II.Medic Games Ambulans Rallisi'nde üçüncülük kazanan İlk ve Acil Yardım Programı İlk ve Acil Yardım Programı ikinci sınıf öğrencileri Esra Şimşek, Baran Şahinoğlu ve Özgür Talan temsil etti.
24 Haziran 2021

Türkiye'nin ilk Özel Güvenlik İHA Ekibi Akdeniz Üniversitesi'nde kuruldu

Akdeniz Üniversitesi'nde Türkiye'de ilk Özel Güvenlik İHA Ekibi kuruldu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın katılımıyla güvenlik görevlilerine İHA Ehliyet Belgesi verildi.
23 Haziran 2021