Haberler

Antalya Teknokent'te Yeni Hedefler

Antalya Teknokent, Olağan Genel Kurulda göreve seçilen Yönetim Kurulu ile yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.
29 Ocak 2021

İnsansız Hava Aracı Eğitimi Yoğun Katılımla İlk Defa Çevrim İçi Olarak Verildi

Akdeniz Üniversitesi Havacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsansız Hava Aracı eğitimlerini çevrim içi ortamda gerçekleştirdi. Eğitimlere İstanbul, Ankara ve Erzurum'dan da yoğun katılımlar oldu.
29 Ocak 2021

Rektör Prof. Dr. Özkan: “Türkiye’nin sağlık altyapısı pek çok Avrupa ülkesine oranla daha güçlü”

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ülke olarak pandemi sürecinin çok iyi yönetildiğini belirterek Türkiye'nin sağlık altyapısının pek çok Avrupa ülkesine oranla güçlü olduğunu söyledi.
25 Ocak 2021

Geleneksel Türk Sanatlarında Mezun İstihdamı Paneli Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 10. yıl Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ""Geleneksel Türk Sanatlarında Mezun İstihdamı"" paneli çevrim içi olarak düzenlendi.
25 Ocak 2021

Yeni Yüz İle Geçen Dokuz Yıl

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından Türkiye'de ilk kez yüz nakli yapılan Uğur Acar, naklin yıl dönümünde doktorlarıyla bir araya geldi.
21 Ocak 2021

Akdeniz Üniversitesi'nde Aşılama Devam Ediyor

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde CoronaVac aşılamasının ilk gününde 370 sağlık çalışanının aşılandığını söyledi.
18 Ocak 2021

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nün 10. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri Başladı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü tarafından 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ulusal ve uluslararası düzeyde bir dizi kültür-sanat etkinliği düzenleniyor.
15 Ocak 2021

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde CoronaVac Aşılaması Başladı

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca analizleri tamamlandıktan sonra ""Acil Kullanım Onayı"" verilen CoronaVac aşısı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çalışan sağlık çalışanlarına da yapılmaya başlandı.
14 Ocak 2021

Üniversite Sanayi İş Birliği Toplantılarının İlki Gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker başkanlığında üniversite sanayi iş birliği toplantısı gerçekleştirildi.
13 Ocak 2021

Akdeniz Üniversitesi Topluluk Tanıtım Günleri Çevrim içi Düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan toplulukların tanıtımı çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.
13 Ocak 2021