Haberler

Sağlık turizmindeki başarının altında Akdeniz Üniversitesi’nin öncü nakillerinin etkisi var

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği’nin 44. Ulusal Kurultay’ı düzenlendi.
02 Kasım 2022

Akdeniz Üniversitesi'nde göç konferansı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Politika ve Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Kent Konseyi, Antalya Ukraynalılar Derneği gibi kurum ve kuruluşların temsilcilerin yer aldığı 30'un üzerinde uzman ve araştırmacı katıldı.
02 Kasım 2022

Ziraat Fakültesi ile Türk Traktör arasında iş birliği protokolü

Akdeniz Üniversitesi ve Türk Traktör arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında traktör ve tarım makinaları kullanımına yönelik eğitim programı işlevi de görecek arazi çalışmaları yapılacak. 
02 Kasım 2022

Rektör Özkan Covid Hastası İntörn Doktor İle Video Konferans Yoluyla Görüştü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde İntörn Doktor olarak görev yapan ve Koronavirüse yakalanan Ayşe Tutku Özdemir ile video konferans yoluyla görüştü.
01 Kasım 2022

Atık malzemelerden yaptıkları eserlerle organ bağışına dikkat çektiler

Atık malzemelerden yaptıkları eserlerle organ bağışına dikkat çektiler
01 Kasım 2022

Akdeniz Üniversitesi ile Bayburt Üniversitesi arasında İHA eğitimi alanında iş birliği

Akdeniz Üniversitesi ile Bayburt Üniversitesi arasında İHA Ticari Pilotaj Resmi Sertifika Eğitimi Hizmet Alım Protokolü ile Havacılık Alanında Teknik Etkinlik Sözleşmesi imzalandı.
01 Kasım 2022

Akdeniz Üniversitesi TÜBİTAK Başkanını ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent ev sahipliğinde düzenlenen programla TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal akademisyenler ve öğrencilerle buluştu.
01 Kasım 2022

II. Meyve Yetiştiriciliğinde Mekanizasyon Çalıştayı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen II. Meyve Yetiştiriciliğinde Mekanizasyon Çalıştayı gerçekleştirildi.
01 Kasım 2022

Akdeniz Üniversitesi’nde Kırsal Turizm ve Kalkınma konuşuldu

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 6. Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Kongresi ve 11. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi düzenlendi.
01 Kasım 2022

Rektör Özkan, Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’ne katıldı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Öğrenci Topluluk Tanıtım Günleri’nde öğrencilerle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Etkinlik kapsamında 114 öğrenci topluluğu stant açtı.
01 Kasım 2022