Eğitim Fakültesi’nde Hocalı Soykırımı Anma Programı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda Hocalı Soykırımı Anma Programı gerçekleştirildi.
29 Şubat 2024

GÜNKAF’a 25 binin üzerinde öğrenci katıldı

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Güney Kariyer Fuarı’nda (GÜNKAF) 25 binin üzerinde katılımcı işverenlerle bir araya geldi.
29 Şubat 2024

Avrupa Birliği Proje Eğitimi’nde Manavgat Peyzajlarının Geleceği konuşuldu

Akdeniz Üniversitesi’nde Avrupa Birliği Erasmus Programı kapsamında finanse edilen Sürdürülebilir bir Kentsel Gelişme için Avrupa Peyzaj Ekonomisine Doğru (TELOS) isimli eğitim programı kapsamında Manavgat peyzajlarının geleceğine yönelik projeler geliştirildi.
28 Şubat 2024

Ümit Karan’dan GÜNKAF’ta genç yeteneklere kariyer ve futbol sohbeti

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) 2024 etkinliğine Futbolcu Ümit Karan konuk oldu.
26 Şubat 2024

Kent Konseyi Başkanı GÜNKAF’ta gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 12 üniversitenin desteğiyle düzenlenen Güney Kariyer Fuarı’nın (GÜNKAF) ikinci günü etkinlikleri kapsamında Antalya Kent Konseyi Başkanı Sema Nur Kurt gençlerle buluştu.
24 Şubat 2024

İlklerin hocası Prof. Dr. Ömer Özkan'dan ufuk açıcı konuşma

Akdeniz Üniversitesi Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, Güney Kariyer Fuarı’nda (GÜNKAF) öğrencilerle bir araya geldi.
23 Şubat 2024

Olimpiyat Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz, GÜNKAF’ta gelecek ile ilgili planlarını gençlerle paylaştı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 12 üniversitenin desteğiyle düzenlenen Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Güney Kariyer Fuarı’na görkemli açılış

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde bölgenin en kapsamlı kariyer fuarı Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) geniş bir katılımla başladı. Bölgedeki 12 üniversite ve 200’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuar öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Akdeniz Üniversitesi’nde GÜNKAF heyecanı

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde bölgenin en kapsamlı kariyer fuarı Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) kapılarını açıyor. Öğrencilerin kariyerine yön verecek GÜNKAF’ta mülakatlardan, söyleşilere, eğitimlerden atölye çalışmalarına 85 farklı etkinlik düzenlenecek.

Rektör Özkan, Antalya Dayanışma Grubu ile bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Dayanışma Grubu toplantısına katılarak iş insanlarının Akdeniz Üniversitesi ve son dönem projelerine ilişkin sorduğu soruları cevapladı.
21 Şubat 2024