Haberler

Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Devir Teslim Töreni

Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde görev devir teslim töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Niyazi Uğur Koçkal enstitü müdürlüğü görevini Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş'a devretti.
26 Şubat 2021

Antalya İçin Silikon Vadisi Hedefi Uzak Değil

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversite bünyesinde bulunan Antalya Teknokent'e ve burada bulunan firmalara ziyarette bulundu.
25 Şubat 2021

Rektör Özkan'a SivilAnT Projesine Katkılarından Dolayı Plaket

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'a Antalya Sivil Platformu Antalya Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Başkanı Oğuz Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Şimşek, Hacer Akdağ ile SivilAnt Projesi Gönüllü Danışmanı ve Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın'ı makamında ağırladı.
23 Şubat 2021

Akdeniz Üniversitesi'nden Hemşirelik Esaslarının Uzaktan Öğretimine İlişkin Çalıştay

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı tarafından 'Hemşirelik Esaslarının Uzaktan Öğretimi' temasıyla IX. Hemşirelik Esasları Çalıştayı gerçekleştirildi.
23 Şubat 2021

Rektör Özkan, Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Olan Afganistanlı Baba-Kız İle Görüştü

Rektör Özkan, Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Olan Afganistanlı Baba-Kız İle Görüştü
18 Şubat 2021

AKHUMER Türk Hava Kurumu Antalya Şubesini Ziyaret Etti

Akdeniz Üniversitesi Havacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcıları Dr. Fulya Almaz, Hüseyin Topuz, Türk Hava Kurumu bu iki kurumun şimdiye kadar yaptığı iş birlikleri ve bundan sonrası için yapılacak eğitim konuları değerlendirildi.
18 Şubat 2021

Rektör Özkan, Ziraat Fakültesi'ni Ziyaret Etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ziraat Fakültesi'ni ziyaret etti.
17 Şubat 2021

Prof. Dr. Mehmet Cengiz Deval: Balon Balıkları Dünyadaki En Zehirli İkinci Hayvan

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme Bölümü Avlama Teknolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Deval, balon balığının dünyadaki en zehirli ikinci hayvan olduğunu belirterek yenilmemesi gereken balıkların başında geldiğini söyledi.
11 Şubat 2021

Rektör Özkan'dan Prof. Dr. Havva İşkan Işık'a Vefa Plaketi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Patara Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık'a teşekkür plaketi verdi.
09 Şubat 2021

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan: Öğrencilerimizi Çok Özledik

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İnstagram canlı yayınına konuk oldu. 'Eğitim ve Sağlık' konulu programda Rektör Özkan, pandemi dönemi, sağlık, eğitim süreci ve hedefleriyle ilgili soruları yanıtladı.
05 Şubat 2021