Haberler

Müsilaj tehlikesine karşı saha çalışması başladı

Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında deniz salyası Büyükşehir Belediyesi ve ASAT Genel Müdürlüğü arasında Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununun benzerinin Akdeniz'de yaşanmaması için güç birliği yaparak bilimsel çalışmalar yapılmasını amaçlayan bir iş birliği protokolü imzalanmıştı.
29 Eylül 2021

Efsaneler belgeseli ilk halk gösterimi Antalya'da gerçekleşti

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'ın da yer aldığı Türkiye'nin yaşayan efsanelerini bir araya getiren Tuluhan Tekelioğlu imzalı Efsaneler belgeseli Antalyalılar ile buluştu.
29 Eylül 2021

Akdeniz Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden iş birliği protokolleri

Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yüzme ve diğer sportif faaliyetleri daha geniş kitlelere ulaştırmak ve gençlere yönelik yeni projeler geliştirmek amacıyla iki protokol imzalandı.
29 Eylül 2021

Akdeniz Üniversitesi'nde ürüne özgü sera plastiği geliştirilecek

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki olan İmece Plastik A.Ş. arasında geçtiğimiz Nisan ayında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında çalışmalarda ilk aşama tamamlandı.
29 Eylül 2021

Üniversiteler Güvenlik, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi'nde Üniversiteler Güvenlik, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.
28 Eylül 2021

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı mezuniyet töreni düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı tarafından mezuniyet töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Konservatuvar binasıyla ilgili son durum hakkında bilgi verdi.
25 Eylül 2021

Akdeniz Üniversitesi Senatosu toplandı

Akdeniz Üniversitesi Senatosu pandemi nedeniyle verilen aranın ardından Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan başkanlığında ilk yüz yüze toplantısını gerçekleştirdi.
24 Eylül 2021

Türkiye'nin ilk ve ikinci rahim nakli yapılan hastaları bir araya geldi

Dünyanın kadavradan yapılan ilk rahim nakliyle bebek sahibi olan Derya Sert ile ikinci rahim nakli yapılan hasta olan Havva Erdem, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
24 Eylül 2021

Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu vefatının 1. yıl dönümünde anıldı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 23 Eylül 2020 tarihinde vefat eden Akdeniz Üniversitesi'nin kurucu rektörlerinden Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu için düzenlenen lokma dağıtımına katıldı.
23 Eylül 2021

Efsaneler Antalyalılar ile buluşuyor

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'ın da yer aldığı Türkiye'nin yaşayan efsanelerini bir araya getiren Tuluhan Tekelioğlu imzalı Efsaneler belgeseli 28 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde Antalyalılar ile buluşuyor.
22 Eylül 2021