Haberler

Akdeniz Üniversitesi’nde Uluslararası Antalya Bilim Forumu başladı

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Antalya Bilim Forumu başladı. "İklim Değişikliği, Çevre Krizi ve Göç" konulu Antalya'nın ilk Bilim Forumu'nda üç gün boyunca iklim değişikliğinin sonuçları, çevre krizleri ve göç hareketleri, kentteki çevresel değişimler ve sonuçlar konuşulacak.
29 Kasım 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde Romatolojik Rehabilitasyon Kongresi gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi’nde Romatolojik Rehabilitasyon Kongresi gerçekleştirildi
28 Kasım 2023

60+ Tazelenme Üniversitesi Öğrenci Kongresi gerçekleştirildi

Yaşlılık Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü iş birliği ile II. Uluslararası Gerontoloji Bölümü ve 60+ Tazelenme Üniversitesi Öğrenci Kongresi, Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
27 Kasım 2023

7. Bitki Islahı Proje Pazarı Teknokent ev sahipliğinde Growtech Fuarı’nda gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent ev sahipliğinde, Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) iş birliğiyle 7. Bitki Islahı Proje Pazarı (BIPP) ulusal olarak Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olan Growtech fuarının 2. gününde Anfaş Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi.
24 Kasım 2023

İklim değişikliği Akdeniz Üniversitesi’nde tartışılacak

“İklim Değişikliği, Çevre Krizi ve Göç” konulu Uluslararası Bilim Forumu Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Yurtiçinden ve yurtdışından uzmanların üç gün boyunca iklim değişikliği ve sonuçlarını tartışacağı programın tanıtımı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Alanında Türkiye’de düzenlenen ilk uluslararası zirve olacak etkinlik, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi, Almanya merkezli Türkiye Araştırmaları Merkezi, Antalya Tarım Konseyi, Çevre ve İklim Değişikliği Öğrenci Topluluğu’nun da destekleriyle gerçekleşecek.
24 Kasım 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çalışma arkadaşları kutladı.
24 Kasım 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde Cumhuriyetin 100. yılında kadın hakları konuşuldu

Akdeniz Üniversitesi’nde Cumhuriyetin 100.Yılında Kadın Haklarını Yeniden Düşünmek: Mücadele ve Kazanımlar Sempozyumu düzenlendi. Yoğun katılımla düzenlenen sempozyumda iki gün boyunca 100 yıllık Cumhuriyet döneminde kadın haklarındaki mücadele ve kazanımlar, cinsiyete dayalı eşitsizlikler, kadın haklarını koruma ve geliştirme konuları tartışıldı.
24 Kasım 2023

Yaşlı Bakım Programı tarafından hasta yakınlarına seminer

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programı tarafından Alzheimer konusunda iki ayrı etkinlik düzenledi. Etkinlikte hasta yakınlarına bakım konusunda bilgi aktarıldı.
22 Kasım 2023

Akdeniz Üniversitesi Bakan Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ağırladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ile buluştu. Söyleşide Bakan Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Gençlik Buluşmalarının ilkini gurur duyduğu Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
17 Kasım 2023

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu ile Akdeniz Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.
17 Kasım 2023