Haberler

Akdeniz Üniversitesi’nden deprem araştırmalarına katkı

Akdeniz Üniversitesi tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin yaralarını sarmak için yaptığı yardım ve destek çalışmalarının yanı sıra deprem araştırmalarına katkı sağlayacak bilimsel çalışmalara da başladı.
28 Şubat 2023

Engelli Öğrenci Birimi engelli öğrencilerin uzaktan eğitim sürecini planladı

Akdeniz Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından Engelli Öğrenci Danışmanları toplantısı düzenlendi.
28 Şubat 2023

 Rektör Özkan tedavi gören depremzede çocukları ziyaret etti

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören hasta depremzede çocukları ziyaret etti.
28 Şubat 2023

Rektör Özkan deprem bölgesinden dönen arama kurtarma ekibine teşekkür etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde arama kurtarma faaliyetlerinde bulunan ekiple görüştü.
28 Şubat 2023

Depremde kırılan sadece fay hatları değil bizim kalbimizdi

Akdeniz Üniversitesi YÖKAK Çalıştayı gerçekleştirildi. Toplumsal katkı çalışmaları başlığında deprem felaketinde yapılan çalışmalar anlatıldı. Depremden 6 bin Akdeniz Üniversitesi öğrencisinin etkilendiği belirtilirken, bin öğrenciye ulaşılarak yardım ve destekte bulunulduğu açıklandı.
28 Şubat 2023

Akdeniz’in uluslararası öğrencilerinin kalbi Türkiye için atıyor

Akdeniz Üniversitesi’nin uluslararası öğrencileri ve mezunları deprem felaketi yaşayan Türkiye’ye yardım etmek için seferber oldu.
28 Şubat 2023

Akdeniz Üniversitesi depremzede çocuklar için 10 oyun odası kurdu

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO öğretim üyeleri özverili çalışmalarıyla depremzede çocuklar için 10 oyun odası oluşturdu.
28 Şubat 2023

Depremde vefat edenler için ‘Kur’an-ı Kerim ve Dua Programı’ gerçekleştirildi

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen yüz yılın en büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden öğrenciler, personeller ve tüm vatandaşlar için Akdeniz Üniversitesi Camiinde ‘Kur’an-ı Kerim ve Dua Programı’ gerçekleştirildi.
28 Şubat 2023

Kumluca MYO öğrencileri ürettikleri ürünlerle deprem bölgesine destek oldu

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu, öğrencilerinin Tarımsal Uygulama Seralarında ürettiği ürünleri deprem bölgesine gönderdi.
28 Şubat 2023

Üniversite’de depremzedelere psiko-sosyal destek semineri düzenlendi

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen yüz yılın en büyük deprem felaketi sonrasında depremden etkilenen ve Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde konaklamaya başlayan 97 kişiden oluşan 35 aileye yönelik Psiko-Sosyal destek semineri düzenlendi.
28 Şubat 2023