Haberler

Akdeniz Üniversitesi ve Manavgat Belediyesi arasında iş birliği protokolü

Akdeniz Üniversitesi ve Manavgat Belediyesi arasında ilçeye yapılacak 4 metrelik Atatürk Anıtı ve 100. Yılında Cumhuriyet Temalı Manavgat Taş Heykel Sempozyumu’nun düzenlenmesine ilişkin iki protokol imzalandı.
30 Ocak 2023

Rektör Özkan, Cem Muhammet ile bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa’da uygunsuz koşullarda bir evde bulunarak koruma altına alınan Cem Muhammet ile görüştü.
30 Ocak 2023

 Türkiye’deki kadın rektör ve rektör yardımcıları Antalya’yı gezdi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ev sahipliğinde Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen kadın rektör ve rektör yardımcıları Antalya’yı gezdi.
30 Ocak 2023

İklim, bilim ve kadın toplantısı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Yerel Yönetimler ve Kadın Liderler Çevre ve Kültür Politikaları: Akademi Buluşması-3 Antalya Çalıştayı düzenleniyor.
30 Ocak 2023

 Türkiye’de ilk yüz naklinin üzerinden 11 yıl geçti

Akdeniz Üniversitesi’nde Prof. Dr. Ömer Özkan, Prof. Dr. Özlenen Özkan ve ekipleri tarafından Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen yüz naklinde 11. yıl geride kaldı.
30 Ocak 2023

Rektör Özkan basın mensupları ile bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan basın mensupları ile bir araya geldi.
30 Ocak 2023

Gülşah Gizem Angı’nın adı fakültesinde yaşatılacak

Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu Gülşah Gizem Angı anısını yaşatmak için ismi dersliğe verildi.
30 Ocak 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde organ nakliyle 6 bin kişi hayata tutundu

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan başkanlığında organ naklinde yıl sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi. Rektör Özkan, 40. yılını dolduran organ naklinde bugüne kadar 6 bin 95 yaşama dokunduklarını söyledi.
13 Ocak 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde tarımsal öğretiminin 177. yıl dönümü kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi ev sahipliğinde Türkiye’de tarımsal eğitim-öğretiminin 177. yıl dönümü yoğun katılımla kutlandı.
13 Ocak 2023

Tüberkülozla ilgili elimizdeki en büyük silah aşı

Akdeniz Üniversitesi Verem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Çoban, 76. Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası nedeniyle Anadolu Ajansı’na açıklamalarda bulundu.
13 Ocak 2023