Haberler

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın 'Yeni Yıl Kutlama Mesajı'

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın 'Yeni Yıl Kutlama Mesajı'
29 Aralık 2023

Erasmus+ Programı Proje Yazma Çalıştayı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Erasmus+ Programı Proje Yazma Çalıştayı gerçekleştirildi.
29 Aralık 2023

Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı akredite edildi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı akreditasyon belgesi almaya kazandı.
29 Aralık 2023

Akdeniz Üniversitesi uluslararası değişim programlarında ilk sırada

Akdeniz Üniversitesi, 2023 yılı uluslararası değişim programlarına katılan öğretim elemanı sayısında Türk üniversiteleri arasında birinci oldu.
29 Aralık 2023

Spor Bilimleri Fakültesi 30. Yılını kutladı

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin kuruluşunun 30. Yılı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik Fakültenin geçmişten bugüne hikayesini anlatan slayt gösterisiyle başladı.
29 Aralık 2023

Akdeniz Üniversitesinde Akademik Tören gururu

Akdeniz Üniversitesi Akademik Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Törende Vali Şahin, “Akdeniz Üniversitesi, Prof. Dr. Ömer Özkan gibi bir büyük değeri yetiştiriyor ve bu ülkeye sunuyor. Bununla gurur duyuyoruz.” dedi. Güçlü bir devlet olmanın önemine değinen Rektör Özkan ise bilimsel başarıların, sadece üniversitenin değil ülkenin güçlenmesi için de çok kıymetli olduğuna vurgu yaptı.
28 Aralık 2023

Prof. Dr. Ömer Özkan Türkiye'nin Nobel'ini Aldı

 Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, 100. yıl TÜBİTAK “Hizmet Ödülü”ne layık görüldü. Prof. Dr. Ömer Özkan, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.
27 Aralık 2023

Uluslararası İlişkiler Ofisi THE yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) yetkilileri ile toplantı gerçekleştirildi.
27 Aralık 2023

Akdeniz Üniversitesi 2023 yılında dış kaynaklı 93 proje üretti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 2023 Yılında Kabul Edilen Dış Kaynaklı Projelerle desteklemeye hak kazanan akademisyenlere teşekkür belgesi takdim etti. TÜBİTAK, Avrupa Birliği, TÜSEB ve diğer destekleyici kurumlar tarafından 93 projeye 68 milyon TL destek verildi.
26 Aralık 2023

Antalya’dan Malta’ya su tasarrufu köprüsü

Akdeniz Üniversitesi, Antalya Su ve Atıksu İdaresi ve Malta Enerji ve Su Ajansı iş birliğinde yürütülecek olan İklim Değişikliği ile Mücadele İçin Kentsel Su Dağıtım Sistemlerinin Verimliliği ve Güvenirliğinin Geliştirilmesi projesi desteklenmeye hak kazandı.
22 Aralık 2023