Haberler

Depremzedeler sanatla moral buluyor

Akdeniz Üniversitesi’nde Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yurtlarda misafir edilen depremzedelere yönelik sanat etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Müzik ve Folklor Topluluğu tarafından depremzede misafirlere yönelik müzik dinletisi ve folklor gösterisi sunuldu.
31 Mayıs 2023

Tazelenme Üniversitesi’nden 82 öğrenci mezun oldu

Akdeniz Üniversitesi’nde 60+ Tazelenme Üniversitesi İkinci Dönem Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Yaşam boyu öğrenmenin yeni yüzünü temsil eden 60 yaş üzeri 82 tazelenme öğrencisi mezun olma heyecanı yaşadı.
31 Mayıs 2023

Mağara Araştırma Topluluğu üyeleri AFAD eğitimi aldı

Akdeniz Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu üyeleri olası afetlere etkin müdahale için Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın girişimiyle AFAD’tan eğitim aldı. Topluluk son deprem felaketinde de arama kurtarma faaliyetlerine önemli katkı sağlamıştı.
30 Mayıs 2023

İnsan Bakım Seminerinde bilgi ve yaşam ilişkisi konuşuldu

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Uygulama Araştırma Merkezi tarafından İnsan Bakım Seminerleri kapsamında “Bilgi ve Yaşam” başlıklı webinar gerçekleştirildi.
30 Mayıs 2023

Kumluca’da Hemşirelik Haftası kutlandı

Kumluca’da Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öncülüğünde ilgili paydaşların katılımıyla Hemşirelik Haftası kutlandı.
24 Mayıs 2023

Rektör Özkan Avrupa şampiyonlarını ağırladı

Türkiye’ye hentbol branşında ilk Avrupa Kupası’nı kazandıran Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı ziyaret ederek verilen destek için teşekkür etti.
24 Mayıs 2023

Antalya Devlet Konservatuvarı’ndan halka açık iki sanatsal etkinlik

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü ve Sahne Sanatları Bölümü mayıs ayı içerisinde halka açık iki sanatsal etkinlik sergiledi.
23 Mayıs 2023

27. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları sonuçları açıklandı

Akdeniz Üniversitesi'nin düzenlediği matematik alanında Türkiye’nin en uzun soluklu etkinliklerinden olan  Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları’nın 27’ncisi tamamlandı.  Kazananlar düzenlenen törenle açıklandı.
23 Mayıs 2023

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde uluslararası proje toplantısı

Beş ülke paydaşlığında yürütülen “İnformal Öğrenme Ortamları İçin Yeni Yaklaşımlar” adlı proje kapsamında Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde uluslararası toplantı düzenlendi, saha ziyaretleri yapıldı.
22 Mayıs 2023

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı öğrencilerle buluştu

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel öğrencilerle buluştu. Yapılan toplantıda öğrencilerin görüş ve önerileri dinlendi.
22 Mayıs 2023