Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN'ın '30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı'

29 Ağustos 2021

Mesleki eğitime stratejik ortaklık

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi koordinatörlüğünde yürütülen Erasmus: Becerileri Geliştirme KA2 Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklık Projesi Çoğaltıcı Etkinliği gerçekleştirildi.
26 Ağustos 2021

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Rektör Özkan'ı ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı makamında ziyaret etti.
22 Ağustos 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın 1. Yıl Dönümü Mesajı

20 Ağustos 2021

Akdeniz Üniversitesi Kurumsal Akreditasyon onayı alan ilk üniversitelerden biri oldu

Akdeniz Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından Türkiye'de yükseköğretim alanında ilk kez uygulanan ve sadece 11 üniversitenin kabul edildiği 'Kurumsal Akreditasyon Programı' kapsamında kurumsal akreditasyon almaya hak kazandı.
20 Ağustos 2021

Akdeniz Üniversitesinde 8 fakülte ve 10 MYO çevrim içi mezuniyet töreni düzenledi

Akdeniz Üniversitesinde mezuniyet süreci tamamlandı. Pandeminin seyrine göre önlem alınarak yüz yüze ya da online yapılan törenler 8 fakülte ve 11 MYO'nun mezuniyet töreni ile sona erdi.
18 Ağustos 2021

AKHUMER'den Sahil Güvenlik Okul Komutanlığına İHA Eğitimi

Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Sahil Güvenlik Okul Komutanlığı tarafından İHA Sertifika Töreni düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbin Arıcı, İHA Programı açmak için YÖK'e talepte bulunduklarını açıkladı.
17 Ağustos 2021

Akdeniz Üniversitesi ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında kenevir protokolü imzalandı

Akdeniz Üniversitesi ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında kenevir bitkisinden ilaç etken maddeleri üretimi için AR-GE çalışmalarının yapılması ve üretim olanaklarının geliştirilmesi amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
13 Ağustos 2021

Rektör Özkan, YÖK Başkanı Özvar'ı ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı ziyaret etti.
12 Ağustos 2021

Akdeniz Üniversitesinden Manavgat yangını ile mücadele eden personeline teşekkür belgesi

Manavgat yangınına müdahale eden Akdeniz Üniversitesi personeli Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. Rektör Özkan gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederek her biri adına on fidan bağışında bulunduklarını söyledi.
09 Ağustos 2021