İkizler anne karnında yapılan operasyonla hayata tutundu

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu.
23 Ocak 2024

Akdeniz Üniversitesi’nde Azerbaycan Şehitlerini anma etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi, 20 Ocak 1990'da Sovyet ordusunun Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirdiği katliam nedeniyle 'Kara Ocak' olarak anılan günün yıl dönümünde Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaptı.
22 Ocak 2024

Antalya Teknokent ile TÜRKSMD arasında iş birliği protokolü

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent ile Türk Sınai Mülkiyet Değerleme, Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı.
18 Ocak 2024

Rektör Özkan Kütüphaneyi ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığını ziyaret ederek sınavlara hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.
17 Ocak 2024

Akdeniz Üniversitesi’nde akciğer hastalığı teşhisinde ameliyatsız biyopsi dönemi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı, Akdeniz Bölgesinde ve Antalya’da ilk olarak uygulanan dondurarak akciğerden biyopsi alma yöntemini kullanmaya başladı.
15 Ocak 2024

Tarımsal öğretiminin 178. yıl dönümü kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi ev sahipliğinde Türkiye’de tarımsal eğitim-öğretiminin 178. yıl dönümü yoğun katılımla kutlandı. Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak, konuşmasında coğrafi işaretin önemini vurguladı.
11 Ocak 2024

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden sergi

10 Ocak 2024

Akdeniz Üniversitesi’nde GÜNKAF 2024 heyecanı

Akdeniz Üniversitesi Güney Kariyer Fuarı’na ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, fuara 50 binin üzerinde katılımın beklendiğini söyledi.
10 Ocak 2024

Antalya Teknokent’te bulunan firmalara TÜBİTAK’tan yapay zeka desteği

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren 2 firma, 1711 Yapay Zeka Ekosistem Çağrısı kapsamında desteklemeye hak kazanan 17 firma arasında yer aldı.
05 Ocak 2024

Akdeniz Üniversitesi uluslararası öğrencilerine Genç Ticaret Elçileri ödülü

Uluslararası öğrencilerin buluştuğu Genç Ticaret Elçileri Projesi'nin finali Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleşti. Dereceye giren uluslararası öğrencilere Genç Ticaret Elçisi ödülü takdim edildi.
05 Ocak 2024