Haberler

Akdeniz Üniversitesi'nin ürettiği 14 gün kalıcı dezenfektan Türkiye genelinde satışa sunuldu

Akdeniz Üniversitesi öğretim üyelerinin geliştirdiği Nanodis isimli ürün, yüzeyleri bakteri, mikrop ve virüslerden 14 gün boyunca koruyor. Seri üretime geçilen Nanodis adlı ürün tüm Türkiye'de satışa sunuldu.
28 Mayıs 2021

Akdeniz Üniversitesinde Yunus Emre anıldı

Türk dili ve kültürünün önemli şahsiyetlerinden Yunus Emre, vefatının 700'üncü yıl dönümünde Akdeniz Üniversitesi  ev sahipliğinde düzenlenen '2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı' paneli ile anıldı.
27 Mayıs 2021

Akdeniz Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi binlerce aileyi çocuk sahibi yaptı

Yılda yaklaşık bin ailenin tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Şafak Olgan, 'Ailelerin mutluluğundan besleniyoruz' dedi.
26 Mayıs 2021

Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatlarının 25'incisi Uzaktan Yapılacak

Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile bu yıl 25'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Matematik Olimpiyatları 31 Mayıs'ta başlıyor.
25 Mayıs 2021

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden 'Çocuk Gelişimciler Günü' programı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 20 Mayıs Çocuk Gelişimciler Günü nedeniyle 'Çocuk Gelişimcisi Olmak' konulu çevrim içi program yapıldı.
24 Mayıs 2021

Rektör Özkan, Kemer, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerini ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, MYO'ların yer aldığı Batı Antalya ilçelerine inceleme gezisi düzenledi. Rektör Özkan, ilçe belediye başkanı ve kaymakamlarla iş birliği konusunu konuştu.
21 Mayıs 2021

Akdeniz Üniversitesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını havada, karada ve denizde kutladı

Akdeniz Üniversitesi, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kaleiçi'nden Konyaaltı Sahiline kadar gerçekleştirdiği Tekne Kortejine su üstünde, falezlerde açtığı dev bayraklarla eşlik etti.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Akdeniz Üniversitesini ziyaret etti

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret etti.
19 Mayıs 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Üniversite Rektörlerinden Filistin İçin Adalet ve İnsan Hakları Çağrısı

Türkiye'deki 173 üniversitenin rektörünün imzasının bulunduğu bildiri, OSTİM Teknik Üniversitesinde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna ilan edildi. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen açıklamaya, Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerin rektörleri video konferans yöntemiyle katıldı.
18 Mayıs 2021