Rektör Özkan'ın Dev Fahri Danışman Kadrosu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan yeni dönemde en önem verdiği projelerden birini hayata geçirdi.
15 Ekim 2020

Kente Önem Katanlar'da Antalya Teknokent

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent'te Ar-Ge faaliyetlerini yürütmekte olan Paximum Bilişim kurucusu Erol Türk ve Visirobo Yazılım kurucusu Ali Mert Alta, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Kente Önem Katanlar ödülüne layık görüldü.
15 Ekim 2020

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'a, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Tebrik Ziyareti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu makamında ağırladı.
13 Ekim 2020

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyelerine KÖK'ten Ödül Yağdı

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Dr. Öğr. Üyesi Ebru Nalan Sülün, Doç. Dr. Hakan Öniz, Prof. Dr. Havva İşkan Işık çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.
13 Ekim 2020

Akdeniz Üniversitesi, Engelli Öğrencilerin Uzaktan Eğitimini Planladı

Akdeniz Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, engelli öğrencilerin eğitim sürecinin en verimli şekilde yürütülmesi, her bireyin eşit ve erişilebilir koşullarda eğitim alması için güz dönemini planlama toplantısı gerçekleştirdi.
12 Ekim 2020

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri İle Online Ortamda Tanıştı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde fakülteyi yeni kazanan öğrenciler için online tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
07 Ekim 2020

Tıp Fakültesi Akademik Yılı Açılışı Online Olarak Gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 2020-2021 akademik yılı açılışı online olarak gerçekleştirildi.
06 Ekim 2020

Akdeniz Üniversitesi Genç Girişimcilere Destek Vermeye Devam Ediyor

Akdeniz Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi TÜBİTAK 1601 Programı uygun bulduğu iş fikirlerini ön kuluçkaya alarak iş fikri doğrulama süreçlerinden geçirecek ve nitelikli iş planı hazırlama hususunda girişimcilere destek vermeye devam edecek.
05 Ekim 2020

Akdeniz Üniversitesi'nden Aşı Çalışmalarına Önemli Katkı

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Enzim ve Mikrobiyel Biyoteknoloji  Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tarlan Mammedov, insan vücudunda bulunan 'Furin' enzimini bitki hücrelerinde üretmeyi başararak bir ilke imza attı. Prof. Dr. Tarlan Mammedov, bu sayede pek çok hastalığın aşı adaylarının geliştirilebileceğini ifade etti.
02 Ekim 2020

Tüberkülozun Erken Teşhisinde Akdeniz Üniversitesi'nden Önemli Buluş

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Akdeniz Üniversitesi Verem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Çoban yaptığı çalışmayla Tüberküloz hastalığının erken tanısında önemli bir buluşa imza attı.
01 Ekim 2020