Haberler

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan Kadınlar Günü Mesajı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
08 Mart 2021

814 Yıldır Vatan Antalya

Antalya'nın Fethi'nin 814. yılı kutlamaları kapsamında 'Toprak, Su, Medeniyet: Antalya' Paneli gerçekleştirildi.
05 Mart 2021

Rektör Özkan'dan Yeşilay Mesajı

Yeşilay Antalya yönetimini makamında ağırlayan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Yeşilay'ın insanları bağımlılıklardan korumak için çalışan köklü bir kuruluş olduğunu söyledi.
04 Mart 2021

Antalya Devlet Konservatuvarı Temiz Belgesiyle Yüz Yüze Eğitime Hazır

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan denetimde hijyen şartlarını eksiksiz bir şekilde yerine getirerek Okulum Temiz Belgesi'ni aldı.
03 Mart 2021

Genç Dinozorlar Ekibi Bir Zamanlar Antalya'yı Anlatacak

Genç Dinozorlar ekibi Kayıp Hafıza isimli belgesel çalışmasının ikinci bölümü olan Bir Zamanlar Antalya ile seyirci karşısına çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor. Birinci bölümde anlatımları ile dikkat çeken projenin merkezini oluşturan yerel tarihçi ve yazar Hüseyin Çimrin, bu bölümde de anlatımları ile projeye destek veriyor.
03 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi ve Genç MÜSİAD İş Birliğinde Projeler Hayata Geçirilecek

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Ziraat Fakültesi'nde okuyan öğrencilerin üniversitede öğrendikleri teorik bilgilerin sahadaki uygulamalarını görebilmeleri için düzenlenen MÜSİAD Tarım Akademisi'nin ve turizm alanında uzman iş dünyası temsilcileri ile üniversite öğrencilerini buluşturan MÜSİAD Turizm Akademisi projesinin 2021 yılında gerçekleştirilmesi ve eğitimlerin sonunda başarılı olan öğrencilerin MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin yanında staj yapmaları kararlaştırıldı.
03 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Çevrim İçi Sektör Söyleşileri

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi meslekte önde gelenleri 'Çevrim İçi Söyleşiler' ile öğrencileriyle buluşturmaya başladı. Öğretim Görevlisi Ayşen Yalman'ın moderatörlüğünde her hafta farklı katılımcılar ile gerçekleştirilmesi planlanan 'Çevrim İçi Söyleşiler' programının ilk konuğu TRT Haber Spikeri Ahmet Görmez oldu.
02 Mart 2021

Teknik Bilimler MYO İle ANTGİAD Arasında İş Birliği

Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Antalya Genç İş İnsanları Derneği Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Bertan Güllüdağ, Dr. Öğr. Üyesi Arzu Er, Yüksekokul Sekreteri Veli Türkmen ile ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Sarıdaş, Mustafa Erşahin, Tunç Yiğit Demirci katıldı.
02 Mart 2021

Antalya Diş Sağlığı Konusunda da Sağlık Turizminde Marka Olabilecek Potansiyele Sahip

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Diş Hekimliği Fakültesi'nde incelemelerde bulundu.
02 Mart 2021

Hayvanseverler Topluluğu Pandemi Döneminde de Yalnız Bırakmıyor

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden oluşan gönüllü Hayvanseverler Topluluğu üyeleri kampüs içerisindeki hayvanları pandemi döneminde de yalnız bırakmıyor.
01 Mart 2021