Haberler

Akdeniz Üniversitesi ASPIC Kongresinde Canlı Yayında 4 Ameliyat Yaptı

Akdeniz Üniversitesi, periferik arter hastalıkları alanında gerçekleşen ASPIC Kongresi'nde canlı yayında 4 ameliyat yaptı. Avrupa ve ABD'den birçok merkezin ameliyatları pandemi nedeniyle ertelediği bir dönemde yapılan başarılı ameliyatlar dünyanın ilgisini çekti.
22 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi Öğrencisinden Gururlandıran Başarı

41. İFSAK Ulusal Kısa Film ve Belgesel Yarışması sonuçları belli oldu. 374 film ve 95 belgeselin yarıştığı festivalde, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi Hasan Ete, 'Meryem Ana' belgeseliyle 'En İyi Belgesel' dalında üçüncülük ödülünü kazandı.
22 Mart 2021

Tazelenme Üniversitesi Covid Döneminde de Yüz Güldürdü

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde 60 yaş üstü vatandaşlara yönelik olan Tazelenme Üniversitesi'nde eğitimler pandemi sürecinde uzaktan devam ediyor. Prof. Dr. İsmail Tufan, eğitimlere ilginin yoğun olduğunu söyledi.
18 Mart 2021

Üniversite ve Sanayi Arasındaki Köprü Akdeniz TTO

Akdeniz TTO'da inceleme yapan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan, üniversite sanayi iş birliğinin önemine dikkat çekerek 'Akdeniz TTO üniversitemiz ile iş dünyası arasında köprü.' dedi.
18 Mart 2021

Rektör Özkan'ın Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı Yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü Mesajı

Rektör Özkan'ın Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı Yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü Mesajı
18 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er 'Eğitim İş Birliği Protokolü' imzaladı. Eğitimin Türkiye'nin geleceği olduğunu vurgulayan Rektör Özkan, 'İş birliğimiz eğitimin nitelik ve kalitesine katkı sağlayacak' dedi.
17 Mart 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın Tıp Bayramı Kutlama Mesajı
14 Mart 2021

İstiklal Marşı'nın 100. Yılında Antalya Devlet Konservatuvarı Öğrencilerinden Rektör Özkan'a Milli Marş Sürprizi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri 2021 yılına uluslararası başarılarla başladı. Yılın ilk 2 aylık döneminde Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, İspanya, Hongkong, Almanya, Rusya ve Polonya'da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Akdeniz Üniversitesi'ni gururlandırdı.
12 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yılında 'Tek Ses Tek Nefes'

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yılında Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Antalya Tek Ses Tek Nefes' sloganıyla organize ettiği eş zamanlı etkinliğe Akdeniz Üniversitesi de destek verdi.
12 Mart 2021

Rektör Özkan Basın Mensuplarıyla Buluştu

Rektör Özkan Basın Mensuplarıyla Buluştu
09 Mart 2021