Haberler

Akdeniz Üniversitesi'nde Hemşirelik Haftası kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen sempozyumda, pandemi sürecinde 24 saat kesintisiz hizmetle ön safta yer alan hemşirelerin sağlık sisteminin bel kemiği olduğunu vurguladı.
18 Mayıs 2021

Çevrimiçi Söyleşiler'in son konuğu Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni oldu

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin düzenlediği Çevrimiçi Söyleşiler'e konuk olan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, bilgi ve tecrübeleri ile öğrencilere önemli bilgiler aktardı.
17 Mayıs 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın Ramazan Bayramı Mesajı
12 Mayıs 2021

Mühendislik Fakültesi ve Engelli Öğrenci Birimi'nden 'Erişilebilirlikte Evrensel Tasarım' programı

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Engelli Öğrenci Birimi iş birliğiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle çevrim içi program düzenlendi.
12 Mayıs 2021

Prof. Dr. Hacer Bakır Sert'in uluslararası projesine burs desteği

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Kurucu Dekanı ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer Bakır Sert'in Tarihi Anıtların ve Sanat Eserlerinin Biyolojik Bozunması Germany)'de gerçekleştirilmek üzere kabul edildi.
11 Mayıs 2021

Akdeniz Üniversitesinde Covid-19 Sürecinde Hemşirelik Konuşulacak

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından Antalya ili 2021 yılı Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında 'Hemşireler Geleceğin Sağlık Bakımı İçin Öncü Bir Ses' adlı Sempozyum düzenleniyor.
10 Mayıs 2021

Akdeniz Üniversitesi'nde anlamlı Anneler Günü etkinliği

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Çocuk Hematoloji Onkoloji servisinde tedavi gören çocukların annelerine çiçek hediye ederek Anneler Günü'nü kutladı.
10 Mayıs 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın Anneler Günü Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın Anneler Günü Mesajı
09 Mayıs 2021

Akdeniz Üniversitesi'nin Aksu ilçesindeki arazisi havadan takip altında

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin eğitim döneminde uygulamalı olarak kullandıkları Aksu’da bulunan bin 100 dönümlük arazi havadan takip ediliyor
07 Mayıs 2021

UNIFM91.3 ülke müziklerini dinleyicileri ile buluşturuyor

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi olan Radyo Atölyesi UNIFM91.3, pandemi döneminde öğrencileri için yenilikler yapmaya devam ediyor.
06 Mayıs 2021