Haberler

Covid-19 Pandemisinde Organ Bağışı ve Koordinasyonu Yaz Sempozyumu düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Sağlık Bakanlığı ile ortak düzenlenen sempozyumda organ naklinin geleceği ve organ bağışının artırılması için yapılması gerekenlerle ilgili konuştu.
08 Ağustos 2021

Rektör Özkan'dan aşı çağrısı

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, eylül ayında yüz yüze eğitimin başlaması için en önemli adımın öğrencileri ile idari ve akademik kadronun aşılarını yaptırması olduğunu söyledi.
04 Ağustos 2021

Akdeniz Üniversitesi lisansüstü eğitimde Özbekistan ile iş birliğini geliştiriyor

Akdeniz Üniversitesi ile iş birliğini geliştirmek amacıyla Taşkent Devlet Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sulaymonov Botirjon Abdushukurovich, Andijan Tarım ve Agroteknoloji Enstitüsü Rektörü Dr. Komilov Komiljon Sobirovich ve beraberindeki heyet Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünü ziyaret etti.
03 Ağustos 2021

Ata Buğdayı satışta

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin Araştırma ve Uygulama Alanı olan Aksu arazisinde gerçekleştirdiği buğday hasadı sonrası elde edilen 'Ata Buğdayı' kampüs içerisinde yer alan Ziraat Fakültesi Satış Ofisi'nde satışa sunuldu.
03 Ağustos 2021

Study in Turkey YÖK Sanal Fuarında Akdeniz Üniversitesi'ne yoğun ilgi

YÖK tarafından düzenlenen Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı'nda dijital ortamda uluslararası öğrenci adaylarına tanıtım yapılan Akdeniz Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.
03 Ağustos 2021

Sınır Tanımayan Çözümler Yaz Kampı açılışı gerçekleştirildi

Limitless Makers Yaz Kampı açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Özkan, 'Gelecek yaratıcı ve yenilikçi fikirlerde. Bu da ancak 'icat çıkaran' çocuklarla mümkün. Sevgili gençler, lütfen başımıza icat çıkarın.' dedi.
02 Ağustos 2021

Akdeniz Üniversitesinden Taziye Mesajı

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun menfur bir cinayet ile aramızdan ayrıldığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
02 Ağustos 2021