Sevda Mecburi İstikamet filmi yönetmen ve oyuncuları Akdeniz Üniversitesi’nde

Akdeniz Üniversitesi’nde Sevda Mecburi İstikamet yönetmeni ve oyuncuları öğrencilerle bir araya geldi.
13 Ocak 2023

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği’nin yeni yönetimi belli oldu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği (ÜHBD) yönetimine seçildi.

İşyerinde Eğitimler 8’inci yılında

Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işyerinde eğitim (uzun staj) uygulamalarının 8. yılında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi’nde gölevez hasatı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencileri ilk defa yetiştirdikleri gölevez sebzesini hasat etti.

Almanya’dan Akdeniz Üniversitesi’ne iş birliği ziyareti

Akdeniz Üniversitesi ile Almanya’da bulunan OTH-Regensburg arasında kemik ve doku rejenerasyonu için 3D yazıcı ile kişiselleştirilmiş magnezyum implant üretimi amaçlı iş birliği ziyareti gerçekleştirildi.

Sosyal Bilimler MYO’da tecrübe paylaşımı

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda internet çağında haberci olmak konulu konferans gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yeni yıl kutlaması yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yeni yıla mutlu ve huzurlu bir başlangıç yapmak için müzik dinletisi eşliğinde yeni yıl kutlaması yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ‘Yeni Yıl Kutlama Mesajı’

Değerli Akdeniz Üniversitesi Ailesi,

40. Yılda Akademik Tören Coşkusu

Akdeniz Üniversitesi’nin kuruluşunun 40. yılında Akademik Genel Kurul Töreni büyük coşkuyla gerçekleşti.