Haberler

Akdeniz Üniversitesi’nden depremzedelere yönelik psikolojik destek

Akdeniz Üniversitesi tarafından depremden etkilenen yetişkin ve çocuklara psikolojik destek hizmeti sunuluyor. Akdeniz Üniversitesi’ne başvuran depremzede ve arama kurtarma ekiplerine Afet ve Travma Polikliniğinde randevusuz hizmet veriliyor.
28 Şubat 2023

Akdeniz Üniversitesi’nden deprem bölgesine yardım eli

Akdeniz Üniversitesi, asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrası öğrencilerine ve bölge halkına yardım için seferber oldu.
14 Şubat 2023

Afet Sonrası Psikolojik İlk Yardım ve Çocuklara Yaklaşım semineri düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde “Afet Sonrası Psikolojik İlk Yardım ve Çocuklara Yaklaşım” konulu seminer düzenlendi.
14 Şubat 2023

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin yanında

Akdeniz Üniversitesi deprem bölgesinde bulunan öğrencilerine ulaşarak ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. Öğrencilerden gelen mesajlar ise duygulandırdı.
14 Şubat 2023

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesisleri depremzedeleri misafir ediyor

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesisleri kapılarını depremzedeler için açtı. Tesislerde konaklayan misafirlerle sohbet eden Rektör Özkan, talep ve istekleri dinlerken, gereken tüm ihtiyaçların karşılanacağını söyledi.
14 Şubat 2023

Birinci yardım tırı Kahramanmaraş’a ulaştı, ikinci yardım tırı Hatay’a gönderildi

Akdeniz Üniversitesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardından ülke genelinde başlatılan yardım kampanyasına katkı sağlıyor.
14 Şubat 2023

Akdeniz Üniversitesi ekipleri Hatay’da 2’si çocuk 5 kişiyi enkaz altından kurtardı

Tüm Türkiye’yi yasa boğan 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası acilen deprem bölgesine hareket eden Akdeniz Üniversitesi yangın ve afet müdahale ekipleri Hatay’da 2’si çocuk 5 kişiyi enkaz altından kurtardı.
14 Şubat 2023

Akdeniz Üniversitesi’nden deprem bölgesine yardım tırı

Akdeniz Üniversitesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından ülke genelinde başlatılan yardım kampanyasına katkı sağlıyor.
14 Şubat 2023

Akdeniz Üniversitesi deprem bölgesine merhem olmaya çalışıyor

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen depreme ilişkin Akdeniz Üniversitesi de teyakkuza geçti.
14 Şubat 2023

Prof. Dr. İsmail Üstünel için emeklilik töreni düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Üstünel için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Gürpınar, öğretim üyeleri ve hastane çalışanları katıldı.
14 Şubat 2023