Haberler

 Akdeniz Üniversitesinde depremden etkilenen çocuklara yaklaşım konulu semineri

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Psikososyal Şube Müdürlüğü tarafından ‘Afet Sonrası Psikolojik Süreçler ve Baş Etme Yöntemleri’ ve ‘Afet Sonrası Aile Dinamikleri ve Çocuklara Yaklaşım’ konulu seminer düzenlendi.
10 Mart 2023

Antalya Kadın Yoksulluğu Çalıştayı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi ve TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu iş birliği ile “Antalya Kadın Yoksulluğu Çalıştayı” düzenlendi.
10 Mart 2023

Öğrenci toplulukları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Akdeniz Üniversitesi öğrenci toplulukları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü etkinliklerle kutladı.
10 Mart 2023

Rektör Özkan depremzede kadınlarla bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla depremzede kadınlarla bir araya geldi. 17 depremzedenin bu süreçte anne olduğunu anlatan Rektör Özkan, “Bebek hayat demek, ümit demektir. Bebek varsa gelecek de vardır, umut da vardır.” dedi.
10 Mart 2023

Depremzede çocuklar için Spor Şenliği düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Vali Ersin Yazıcı ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda depremzede çocuklar için düzenlenen Spor Şenliği’ne katıldı.
10 Mart 2023

Rektör Özkan bu yıl depremzedeler yararına düzenlenen Runtalya’ya katıldı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 18. Uluslararası Antalya Maratonu (RUNTALYA) çerçevesinde düzenlenen ‘1 Adım 1 Hayat’ farkındalık koşusuna katıldı.
10 Mart 2023

Rektör Özkan depremzede öğrencileri Hatay’da ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, deprem bölgesinde Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ile ailelerini ziyaret etti.
10 Mart 2023

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler göz yaşları içinde uğurlandı

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler, Akdeniz Üniversitesi Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
10 Mart 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde Antalya’nın fethi dolayısıyla konferans düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya’nın fethinin 816. yıl dönümü dolayısıyla ‘Selçuklularda Bilim ve Düşünce Hayatı’ konferansı düzenlendi.
10 Mart 2023