Haberler

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı’

Bugün tarihimizin en büyük destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yılını kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Dünya tarihine altın harflerle yazılan bu kutlu zafer, bağımsızlık, hürriyet, vatan ve bayrak sevgisi uğruna canını vermekte tereddüt etmeyen aziz milletimizin kahramanlığının en güçlü nişanesidir.
20 Mart 2023

Karma Sergi ile göç temasına dikkat çektiler

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Politika ve Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASPAG) tarafından Antalya Müzesi Sergi Salonu’nda karma sergi açılışı gerçekleştirildi.
20 Mart 2023

Rektör Özkan, deprem bölgesinden dönen Mağara Araştırmaları Topluluğu ile görüştü

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmalarına katılan Mağara Araştırmaları Topluluğu üyesi öğrencilerle bir araya gelerek bölgede yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
20 Mart 2023

Deprem travmasını kum oyunu ile atlatacaklar  

Travma ile başa çıkmada kullanılan yöntemlerden olan Kum Oyunu Terapisinin özel modifikasyonu TRIS’in Türkiye’de ilk uygulayıcı eğitimi Akdeniz Üniversitesi’nde verildi.
17 Mart 2023

Depremin yaralarını sanat ve sporla sarıyorlar

Akdeniz Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri sanat, spor ve eğitim aktiviteleriyle depremzede çocukların ve ailelerinin yaralarını sarmaya çalışıyor.
17 Mart 2023

Afganistan’ın geleceği konferansta ele alındı

Antalya’da düzenlenen Afganistan’ın Geleceğinde Sivil Toplumun ve Kadınların Rolü başlıklı konferansta konuşan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, kadın haklarının ve eğitimde fırsat eşitliğinin gözetilmediği bir ilerlemenin mümkün olmadığını söyledi.
16 Mart 2023

Akademide kadın liderler buluşması

“Türk Akademisinde Kadın Liderliği” panelinde konuşan Rektör Özkan konuşmasında fırsat eşitliğine vurgu yaparak eğitimde fırsat eşitliği olduğunda kadın lider sayısının artacağını söyledi.
16 Mart 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ’14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

“Önce yaşam” ilkesiyle özveriyle hizmet eden ve bir parçası olmaktan onur duyduğum tıp camiamızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.
16 Mart 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde akademik liderlik eğitimi semineri verildi

Akdeniz Üniversitesi’nde çalkantılı zamanları anlamlandırmak, kurumsal ve kişisel yetenekler oluşturmak ve geleceğe öncülük etmek konulu bir seminer gerçekleştirildi.
10 Mart 2023

Akdeniz Üniversitesi ekipleri deprem hasar tespit çalışmalarına destek verdi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından deprem bölgesine bir taraftan yardım faaliyetleri devam ederken diğer taraftan da bölgede hasar tespit çalışmalarına başlandı.
10 Mart 2023