Haberler

Akdeniz Üniversitesi'nde 'Türkiye AB İlişkilerinin Yükseköğretime Sunduğu Fırsatlar' Konuşuldu

16 Aralık 2020

Akdeniz Üniversitesi Öğrencilerine ANSİAD'dan 4 Ödül

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından 18'incisi gerçekleştirilen ANSİAD Girişimcilik Günleri 8. İş Fikri Yarışması'nda 4 ödül birden kazandı.
15 Aralık 2020

AKUZEM'de Görev Değişimi

Türkiye'nin en iyi uzaktan eğitim üniversite birimleri arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevini Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar'a devretti.
14 Aralık 2020

Antalya Devlet Konservatuvarı Öğrencilerine Music and Stars Awards Ödülü

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden Irmak Or ve Cansu Sara Takmaz keman dalında ödül kazandı.
11 Aralık 2020

Şehit Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'nin Rasulayn ilçesinde PKK/YPG teröristlerinin düzenlediği hain saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt, Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
11 Aralık 2020

Akdeniz Üniversitesi Öğrencilerine Çin'den Yazılım Ödülü

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri Recai Alper Emek ve Görkem Acar, Çin'de SuperMap firması tarafından düzenlenen Coğrafi Bilgi Sistemleri Yarışması'nın geliştirici dalında birinci oldular.
10 Aralık 2020

Akdeniz Üniversitesi'nde Doğu Akdeniz Çalıştayı Düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan katılımlarıyla Uluslararası Üniversiteler Konseyi tarafından Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde "Doğu Akdeniz Çalıştayı" düzenlendi.
08 Aralık 2020

Doğu Akdeniz Çalıştayı, Akdeniz Üniversitesi Ev Sahipliğinde Düzenleniyor

Uluslararası Üniversiteler Konseyi tarafından Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 'Doğu Akdeniz Çalıştayı' düzenleniyor.
04 Aralık 2020

Hemşirelik Fakültesi'nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Söyleşisi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla, 'Yaşamda Hedefi Tutturmak' başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.
04 Aralık 2020

Amatör Balıkçılar İçin Balon Balığı Avcılığı İzni Yok

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Cengiz Deval, balon balığı avcılığının desteklenmesine dair yayınlanan tebliğ hakkında değerlendirmelerde bulunarak amatör balıkçılar için balon balığı avcılığı izninin olmadığını söyledi.
03 Aralık 2020