Haberler

Vali Yazıcı ve Rektör Özkan, Başkan Böcek'in Sağlık Durumuyla Yakından İlgileniyor

Vali Yazıcı ve Rektör Özkan, Başkan Böcek'in Sağlık Durumuyla Yakından İlgileniyor
11 Eylül 2020

Rektör Özkan Projelerini Anlattı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak projelerini anlattı.
11 Eylül 2020

Rektör Özkan, CHP Heyetiyle Başkan Böcek'in Sağlık Durumu İle İlgili Görüştü

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile görüştü.
10 Eylül 2020

Rektör Özkan'dan Yeni Eğitim Öğretim Dönemine İlişkin Açıklama

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 2020-2021 eğitim–öğretim yılı güz döneminde uygulanacak olan eğitim modeline ilişkin açıklamalarda bulundu.
09 Eylül 2020

On Yıllık Mücadele Sonunda Gelen Büyük Mutluluk

Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleştirilen dünyanın ilk kadavradan rahim nakliyle dünyaya gelen mucize bebek annesiyle buluştu.
08 Eylül 2020

Koronavirüsü yenen Büşra hemşire, mücadeleye geri döndü

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi pandemi servisinde çalışan hemşire Büşra Korkmaz, koronavirüsü yenip, yeniden görevinin başına döndü.
08 Eylül 2020

Akdeniz Üniversitesi'nin Erasmus Projelerine Yüksek Bütçeli Hibe

Akdeniz Üniversitesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen 2020 Dönemi Ana Eylem 1-Program Ülkeleri Arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri toplamda 547 bin 135 Euro ile en yüksek bütçeli üniversiteler arasındaki yerini aldı.
08 Eylül 2020

Kadavradan Rahim Nakli Yapılan Derya Sert'in Bebeği Yoğun Bakım Ünitesinden Çıktı

Akdeniz Üniversitesi'nde kadavradan yapılan rahim nakliyle yıllarca özlemini çektiği annelik duygusunu yaşayan Derya Sert'in, üç ay önce 760 gram dünyaya getirdiği bebeği Ömer Özkan'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi tamamlandı.
05 Eylül 2020

Akdeniz Üniversitesi Öğrencilerine Bir Ödül de TÜBİTAK'tan

Akdeniz Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları'nda birincilik ödülüne layık görülerek finalist olmaya hak kazandı.
04 Eylül 2020

Rektör Özkan, Akdeniz Üniversitesini Kazanma Sevinciyle Sosyal Medyada Gündem Olan Üniversite Öğrencisini Kabul Etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazandığını öğrendiğinde babasıyla yaşadığı mutluluğu sosyal medyada gündem olan ve milyonlarca kez izlenen Berna Toska ve ailesi ile bir araya geldi.
04 Eylül 2020