Akdeniz Üniversitesi'nden dolu dolu 15 Temmuz programı

Akdeniz Üniversitesi, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında çevrimiçi paneller düzenleyerek konuyu tarih, uluslararası ilişkiler ve sosyal açıdan inceledi.
18 Temmuz 2021

75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü öğrencilerine mezuniyet töreni

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.
17 Temmuz 2021

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO'da Çevrim içi Mezuniyet Töreni

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2020-2021 eğitim öğretim yılı online Mezuniyet Töreni gerçekleşti.
17 Temmuz 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz 2021

Akdeniz Üniversitesinden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz ruhunun gelecek nesillere aktarılması ve toplumsal hafızanın diri tutulması amacıyla fotoğraf, heykel, grafik çalışmaları, resim gibi çeşitli eserlerden oluşan 'Uluslararası Jürili Karma Sergisi' düzenlendi.
14 Temmuz 2021

Akdeniz Üniversitesinden bilimsel projelere dev bütçe

Akdeniz Üniversitesinden Covid-19 dahil her türlü enfeksiyon hastalığına karşı etkili aşı geliştirecek projeye ve romatizmal hastalıklar ile ilgili ilaç üretim projesine toplam 7.5 milyon liralık destek.
14 Temmuz 2021

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni gerçekleşti

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.
13 Temmuz 2021

Çapraz vericili böbrek nakli ile bir ayda 6 hasta sağlığına kavuştu

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen çapraz donörlü böbrek nakli ile 6 hasta sağlığına kavuştu. Rektör Özkan, çapraz böbrek naklinin diğer ameliyatlardan daha komplike olduğunu vurgulayarak çıtayı bir kademe daha yukarıya taşıdıklarını söyledi.
09 Temmuz 2021

Genç hukukçular yemin etti

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan 250 öğrenci yemin ederek mesleğe ilk adımlarını attı.
08 Temmuz 2021

Bağımlılık pandemi gibi yayılıyor

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma ve Uygulama Merkezi öğretim görevlisi Uzman Dr. Ali Erdoğan, 'Bağımlılık pandemi gibi hızla artıyor.
07 Temmuz 2021