Haberler

Akdeniz Üniversitesi’nin acı kaybı

Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Pazarlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olgun Kitapcı vefat etti. Prof. Dr. Olgun Kitapcı’nın cenazesi Akdeniz Üniversitesi Camisi’nde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından memleketi Sivas’ta defnedilmek üzere yola çıktı.
16 Haziran 2023

75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü öğrencileri mezun oldu  

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.
15 Haziran 2023

Rektör Özkan depremzede çocuklar için proje düzenleyen ekiple bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Koordinatörlüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Antalya'da misafir edilen depremzedelere yönelik düzenlenen Depremzede Çocuklara, Eğitsel ve Rekreatif Etkinliklerle Destek Projesi tamamlandı.
15 Haziran 2023

Rektör Özkan, Türkçe öğrenen uluslararası öğrencilerle bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi’nde eğitime Türkçe öğrenerek başlayan 39 ülkeden eğitim için gelen 104 öğrenci ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Sizden isteğimiz ülkenize döndüğünüz zaman Türkiye’nin fahri elçiliğini yapmanız.” dedi.
14 Haziran 2023

Deri kanserindeki artış alarm veriyor

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan’ın katılımıyla alanında uzman hekimlerin ve asistan hekimlerin katıldığı melanoma bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
14 Haziran 2023

Ziraat Fakültesi’nde cam seralarda drone ile gölge tozu uygulaması gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde akıllı tarım uygulamaları kapsamında cam seralarda yaz aylarındaki yüksek sıcaklık etkisini azaltmak amacıyla drone ile gölge tozu uygulaması gerçekleştirildi.
13 Haziran 2023

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri’ni kazananlar belli oldu

Akdeniz Üniversitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2022’nin kazananları belli oldu. Ödüller Eylül ayındaki törenle 25’inci kez sahibini bulacak.
12 Haziran 2023

Finike MYO’ya ürüne özgü sera kurulacak

Akdeniz Üniversitesi ile US-KA Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sera Konstrüksiyon Sistemleri, HM Bars Mühendislik Sera Sulama ve Otomasyon Sistemleri, SEPAŞ Plastik Ambalaj, ENORPA Enerji tarafından Finike Meslek Yüksekokulu arazisi üzerine araştırma ve uygulama amaçlı modern plastik sera yapımı için protokol imzalandı.
09 Haziran 2023

Sosyal Bilimler MYO’da “Geleneksel Pilav Günü” gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezunlar Derneği tarafından Kepez Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Pilav Günü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
09 Haziran 2023

Öğrenci topluluklarından anlamlı etkinlik

Akdeniz Üniversitesi Su Altı Topluluğu ve Mağara Araştırmaları Topluluğu Türkiye Çevre Haftası kapsamında şehrin farklı noktalarında temizlik etkinliği gerçekleştirdi.
09 Haziran 2023