Haberler

Polonya’dan Akdeniz Üniversitesine ziyaret

Polonya’da bulunan Szczecin Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü engelsiz üniversite çalışmaları kapsamında eğitim almak için Akdeniz Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdi.
09 Haziran 2023

Akdeniz ailesi temiz kampüs için bir araya geldi

Türkiye Çevre Haftası kapsamında Akdeniz Üniversitesi kampüsünde çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker’in öncülüğündeki etkinliğe akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
09 Haziran 2023

Hemşirelik Fakültesi’nden çocuklara sağlık taraması ve eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından “İlkokul Öğrencileri için Sağlık Taramaları ve Sağlık Eğitimi Toplumsal Duyarlılık Projesi" gerçekleştirildi. Proje kapsamında 227 ilkokul öğrencisine sağlık eğitimi verildi.
08 Haziran 2023

 Uluslararası Öğrenciler Topluluğu sosyal ve kültürel etkinliklere hız verdi

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Topluluğu üyesi 72 ülkeden öğrenciler, Aspendos, Manavgat Şelalesi, Side, Phaselis ve Olympos’a geziler düzenleyerek Antalya’yı keşfediyor.
08 Haziran 2023

Dünya Çevre Günü’nde geleceğin tehlikesi mikroplastikler ele alındı

Akdeniz Üniversite Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKÇAM) tarafından “5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinliği” kapsamında mikroplastikler konusu ele alındı.
07 Haziran 2023

Antalya Matematik Olimpiyatı sınırları aştı

Akdeniz Üniversitesi tarafından 27 yıldır düzenlenen Antalya Matematik Olimpiyatı bu yıl ilk kez dört dilde Azerbaycan'da gerçekleştirildi. 152 öğrencinin katıldığı olimpiyatın gelecek yıllarda da sürmesi hedefleniyor.
06 Haziran 2023

Mucize bebek Ömer Özkan 3 yaşında

Akdeniz Üniversitesi’nde 2011 yılında rahim nakli olan Derya Sert, 4 Haziran 2020’de Ömer Özkan bebeği dünyaya getirdi. Ömer Özkan bebek üçüncü yaşına ailesi ile girdi.
05 Haziran 2023

Akdeniz Üniversitesi dünyanın en büyük uluslararası eğitim fuarı NAFSA’ya katıldı

Akdeniz Üniversitesi, dünyanın en kapsamlı yükseköğretim zirvesi olan NAFSA Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı’na katıldı. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi’ne yönelik ilginin gurur verici olduğunu söyledi.
05 Haziran 2023

Akdeniz Üniversitesi, lisans öğrencilerine yönelik ‘Özlenen Öğrenci Bilimsel Araştırma Projeleri’ adı altında yeni bir proje türünü desteklemeye başladı

Akdeniz Üniversitesi, lisans öğrencilerinin projelerde daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla Özlenen Öğrenci Bilimsel Araştırma Projeleri’ni uygulamaya koydu. Proje ekibinde lisans öğrencisi yer alması şartı getirilen bu yeni proje türü öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.
05 Haziran 2023

Akdeniz Üniversitesi Personel Voleybol Turnuvası sona erdi

Akdeniz Üniversitesi Personel Voleybol Turnuvası final maçıyla sona erdi. Final maçında Spor Bilimleri Fakültesi takımı Koruma Güvenlik takımını 3 - 0 mağlup ederek şampiyon oldu.
02 Haziran 2023