Fikret Otyam’ın anısına Bir Sevdadır Anadolu Sergisi açıldı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Sanatçı Fikret Otyam'ın anısına adının verildiği yeni sergi salonunda "Bir Sevdadır Anadolu" başlıklı Davetli Karma Sergi’nin açılışı gerçekleştirildi.
20 Şubat 2024

Fikret Otyam anısına Bir Sevdadır Anadolu Sergisi düzenlenecek

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde kuruluşunun 25. yılı anısına Fikret Otyam Sergi Salonu’nda Bir Sevdadır Anadolu Sergisi gerçekleştirilecek.
16 Şubat 2024

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2023 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Toplantıda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, 2023 yılının faaliyetlerini değerlendirdiği bir sunum yaptı.
15 Şubat 2024

15 Şubat Dünya Çocukluk Çağı Kanseri Günü Etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Polikliniği’nin organize ettiği "15 Şubat Dünya Çocukluk Çağı Kanseri Günü" etkinliğinde kök hücre bağışı çağrısı yapıldı.
15 Şubat 2024

Akdeniz Üniversitesinde Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törende Bakan Kacır, İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ile yeryüzüne indikten sonraki ilk telefon görüşmesini gerçekleştirdi.
09 Şubat 2024

Akdeniz Çocuk Üniversitesi kuruldu

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde Çocuk Üniversitesi kuruldu. Antalya’da bir ilk olan ve ocak ayında eğitime başlayan Çocuk Üniversitesi yoğun ilgi görüyor. 80 öğrencinin eğitim aldığı Çocuk Üniversitesi’nde çocuklar okuduğunu anlama, problem çözme becerileri kazanıyor.
08 Şubat 2024

GÜNKAF 2024 sürprizlerle geliyor

Akdeniz Üniversitesi, Güney Kariyer Fuarı’na ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 50 binin üzerinde katılımın beklendiğini fuar çekilişler, paneller, söyleşilerle ilgi çekiyor.
07 Şubat 2024

Akdeniz Üniversitesi Yüksek Öğretimde Kalite ve AKTS Çalıştayı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Yüksek Öğretimde Kalite ve AKTS Çalıştayı düzenlendi. Rektör Yardımcısı Ayşe Gülbin Arıcı, “Yeni nesil öğrenme modelleri hem akademisyenlerimize hem de yetiştirdikleri öğrencilere büyük fayda sağlayacaktır.” dedi.
06 Şubat 2024

Akdeniz Üniversitesi depremde vefat eden öğrencilerini unutmadı

Akdeniz Üniversitesi, asrın felaketi olan 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaybettiği 20 öğrenci için fakültelerde anma köşesi oluşturuyor. Depremin yıl dönümünde vefat eden öğrencileri anan Rektör Özkan, onların hatıralarını daima yaşatacaklarını söyledi.
06 Şubat 2024

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine Meme Sağlığı Ünitesi açılıyor

Akdeniz Üniversitesi’nde Dünya Kanser Günü dolayısıyla düzenlenen toplantıda Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan Akdeniz Üniversitesi’nde yakın zamanda Meme Sağlığı Ünitesi’nin açılacağının müjdesini verdi. Rektör Özkan aynı zamanda kanserle güçlü mücadele sağlayan Onko-Genetik Merkeziyle de Türkiye’de ilkler arasında yer aldıklarını ifade etti.
05 Şubat 2024