Rektör Özkan, Antalya Konsoloslar Platformu İle Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Yatan Çocuklara Anlamlı Hediye

18 Kasım 2020

Rektör Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Görüştü

Koronavirüs nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile makamında görüştü.
13 Kasım 2020

İlk Aşı Uygulaması Rektör Özkan'a Yapıldı

13 Kasım 2020

Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun Kalite Belgesi, Rektör Özkan'a Takdim Edildi

Türkiye'nin ilk tematik meslek yüksekokulu Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokul'u, Akdeniz Üniversitesi'nde kalite belgesi almaya hak kazanan ilk meslek yüksekokulu oldu.
12 Kasım 2020

Akdeniz Üniversitesi'nde "Milli Ağaçlandırma Günü" Kutlandı

Akdeniz Üniversitesi'nde 'Milli Ağaçlandırma Günü' ağaç fidanları toprak ve su ile buluşturularak kutlandı.
12 Kasım 2020

Akdeniz Üniversitesi'nde 'Atatürk Önderliğinde Türkiye'nin Çağdaşlaşması' Konferansı

Akdeniz Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü tarafından Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü dolayısıyla 'Atatürk Önderliği'nde Türkiye'nin Çağdaşlaşması' konulu konferans düzenlendi.
11 Kasım 2020

Rektör Özkan, Başkan Böcek'i Serviste Ziyaret Etti

11 Kasım 2020

Akdeniz Üniversitesi Ulu Önder Atatürk'ü Andı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Anma Töreni'ne katıldı.
10 Kasım 2020

Akdeniz Üniversitesi'nde Sevindiren Gelişme

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yoğun bakımdaki tedavisinin başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından klinik servis odasına alındı.
09 Kasım 2020