Haberler

Akdeniz Üniversitesi’nde Erasmus Days etkinlikleri

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Erasmus Days kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, etkinlikler kapsamında yabancı öğrencilerle fidan dikti.
19 Ekim 2022

Otomotiv Distribütörleri Derneği Başkanı Bozkurt Akdeniz Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyonda Otomotiv Distribütörleri Derneği Başkanı ve Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, öğrencilerle bir araya geldi.
19 Ekim 2022

Hemşirelik Fakültesi yeni dönem temsilcilerini seçti

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırma Görevlileri Temsilciliği (AGT) 2022-2023 eğitim öğretim döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi.
19 Ekim 2022

Akdeniz Üniversitesi’nde Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi her yıl ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Mimarlık Günü kapsamında etkinlikler gerçekleştirdi.
19 Ekim 2022

Mühendislik Fakültesi 30. Yıl Akademik Genel Kurulu gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 30.Yıl Akademik Genel Kurulu düzenlendi. Törende, fakültenin eski dekanlarına, fakültede 20 yılı aşkın süre görev yapan akademisyenlere ve idari personele de plaket verildi.
19 Ekim 2022

Bilişimin Kalbi Antalya’da Atacak

Bilişim dünyasının en yüksek katılımcı ve ulusal etkinliği olma özelliğini taşıyan Akdeniz Bilişim Zirvesi’nin bu yıl 6’ncısı düzenleniyor. Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent tarafından düzenlenen Zirve 14 Ekim 2022 Cuma günü Kepez Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
19 Ekim 2022

Erasmus öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Erasmus+ kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden Akdeniz Üniversitesi’ne gelen 29 Erasmus öğrencisiyle bir araya geldi.
19 Ekim 2022

Rektör Özkan, Havva Erdem’i ve bebeğini ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, geçtiğimiz hafta bebeğini dünyaya getiren Havva Erdem’i ve bebeğini hastanede ziyaret etti.
19 Ekim 2022

Antalya Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Antalya Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
19 Ekim 2022

Araştırmacılardan Antalya’nın endemik türleri için bir iyi bir kötü haber

Akdeniz Üniversitesi paydaşlığında yürütülen CONIFERA Projesi kapsamında Manavgat yangınından sonra endemik ve nadir bitki türleri için yapılan gözlemlerde Antalya orkidesi yeniden bulunurken Saman orkidesi türünün bölge popülasyonlarının neredeyse tamamen kaybolduğu ortaya konuldu.
19 Ekim 2022