Akdeniz Üniversitesi’nde güvenlik toplantısı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi’nde Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.
19 Ekim 2022

Kumluca’da iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Rektör Özkan Tufan Elektromobil Takımı ile bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, TEKNOFEST 2022’de finale kalan Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin ve Ar-Ge ve Yüksek Teknoloji Topluluğu’nun kurduğu Tufan Elektromobil Takımı ile görüştü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Akdeniz Üniversitesi’ne nakil tebriği

Türkiye’de kadavradan rahim nakli yapılan ikinci hasta Havva Erdem’in (33) anne olduğunu öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, nakli gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan’ı tebrik etti. Bakan Koca, “Dünyada çığır açıcı bu başarıyı kutluyoruz.” dedi.
19 Ekim 2022

İkinci rahim naklinde de mutlu son

Dünyanın ilk kadavradan rahim naklinin yapıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikinci rahim naklinde de mutlu son yaşandı. 14 ay önce kadavradan rahim nakli gerçekleştirilen Havva Erdem doğum yaptı.

Ünlü DJ Burak Yeter, mezun olduğu Akdeniz Üniversitesi'nde konser verdi

03 Ekim 2022