Rektör Özkan öğrencilerle birlikte Güneş tutulmasını izledi

25 Ekim 2022

Akdeniz Üniversitesi'nden Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine otomatik yol kapanı

25 Ekim 2022

Uluslararası İlişkiler Ofisi uluslararasılaşma faaliyetlerine hız verdi

24 Ekim 2022

Akdeniz Üniversitesi'nde Sena Şener Konseri

Sevilen şarkıcı Sena Şener, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda sevenleriyle bir araya geldi.
21 Ekim 2022

Rektör Özkan iş insanları ile bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, ANSİAD üyesi iş insanları ile bir araya geldi. 2 yıllık süreçte yürütülen çalışmaları anlatan Rektör Prof. Dr. Özkan, “Antalya’yı dijital şehir yapmak istiyoruz.” dedi.

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri başladı

Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, büyük bir coşku ve yoğun bir katılımla başladı. 112 farklı topluluk, 3 gün sürecek etkinliklerde topluluk tanıtımları ve üye kayıt işlemleri yapıyor.

Akdeniz’den Gaziantep’e kültür köprüsü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Yerel Yönetimler ve Kadın Liderler Buluşması programında kadın liderlerle bir araya geldi.

Bilişimin potansiyeli turizmden yüksek

Akdeniz Bilişim Zirvesi’ni değerlendiren Rektör Özkan, rekor katılımla gerçekleşen zirvenin Antalya’nın bilişim alanındaki cazibesini gösterdiğini belirterek, “Bilişimin şehrimiz için potansiyeli en az turizm kadar fazla. Bu potansiyeli hayata geçirmek için iddialıyız.” dedi. Teknoloji Vadisi Projesi de Bilişim Zirvesi kapsamında ilk kez görücüye çıktı.

Akdeniz Bilişim Zirvesi katılımcı sayısıyla da zirvede

Bilişim alanında bölgenin en büyük etkinliği olan ve sektörün öncü isimlerini öğrencilerle ve girişimcilerle buluşturan Akdeniz Bilişim Zirvesi, 4 binden fazla katılımcıyı ağırlayarak katılımcı sayısında rekor kırdı.

Bilişimin kalbi Antalya’da attı

Alanında bölgenin en büyüğü olan Akdeniz Bilişim Zirvesi başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kacır ve TUSAŞ Genel Müdürü Kotil başta olmak üzere bilişim sektörünün öncü isimleri öğrencilerle buluştu.