Akdeniz Üniversitesi’nde Dünya Ruh Sağlığı Günü etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Psikiyatri Gündüz Hastanesi’nde 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlikte tedavi gören hastalar, oluşturdukları koro ile müzik dinletisi sunarken misafirlere kendi yaptıkları yemeklerden ikram ettiler.
12 Ekim 2023

Rektör Özkan, Ezber Bozan Genç Dino podcast yayına konuk oldu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ezber Bozan Genç Dino isimli podcast yayınına konuk oldu. Programda eğitimden, kampüs yaşamına, sağlık turizminden yapılan çalışmalara birçok başlık konuşuldu.
11 Ekim 2023

Manavgat'ta IV. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu başladı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Manavgat Belediyesi’nin birlikte düzenlediği '100. Yılda Cumhuriyet' konulu IV. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu, açılış töreniyle başladı. Sempozyuma Makedonya, Arnavutluk, İran, Belarus, Mısır, Bulgaristan ve Türkiye'den 11 sanatçı katılıyor. Sanatçılar, Manavgat Irmağı kenarında yaklaşık 1 ay boyunca heykel çalışmalarını gerçekleştirecek. Eserler, Manavgat Belediyesi tarafından kentin en güzel noktalarına konumlandırılacak.
07 Ekim 2023

Rektör Özkan, Hemşirelik Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Hemşirelik Fakültesini ziyaret etti.

Rektör Özkan, Ziraat Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan fakülte ziyaretlerine Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ederek devam etti.

Sosyal Bilimler MYO’da Hoş Geldiniz Etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda yeni kayıt yaptıran 2200 Öğrenciye “Hoş Geldiniz Etkinliği” düzenlendi. Öğretim elemanları tarafından öğrencilere Yüksekokul Programları hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.
06 Ekim 2023

İletişim Fakültesi öğrencileri iki yarışmadan ödül aldı

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, 2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasından ödüller kazandı.

Akdeniz Üniversitesinde Meme Kanseri tanı ve tedavisinde yenilikler konuşuldu

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında “Tanıdan Tedaviye Meme Kanseri Yolculuğu Sempozyumu” düzenlendi. Onkoloji ve Radyasyon Onkolojisi bölümlerinde güçlü bir alt yapıya sahip olduklarını söyleyen Rektör Özkan, bu alanda Türkiye’deki sayılı merkezlerden biri olduklarını söyledi.
06 Ekim 2023

Akdeniz Üniversitesinde çocukların eğitimi için uluslararası toplantı

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ev sahipliğinde bilim, teknoloji merakı olan çocuklar için eğlenceli, bilgilendirici dijitalleştirilmiş eğitsel öyküler oluşturmak amacıyla yürütülen uluslararası “CURIKIDS” projesinin eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Rektör Özkan, Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.