Haberler

Rektör Özkan, Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.
06 Ekim 2023

Akdeniz Üniversitesi’nden öğrencilere otogarda sıcak karşılama

Akdeniz Üniversitesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencileri otobüs terminalinde karşıladı. Antalya’ya gelen öğrencilerin otogardan Akdeniz Üniversitesine ulaşımı sağlanırken  üniversite ve şehir hakkında da bilgilendirme yapıldı.
06 Ekim 2023

 Akdeniz Üniversitesi takımları Antalya üçüncüsü oldu

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Voleybol Takımı, Spor Bilimleri Fakültesi Masa Tenisi Takımı ve Akdeniz Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı “Kamu Spor Oyunları” turnuvasını üçüncülükle tamamladı.
06 Ekim 2023

Akdeniz Üniversitesi Avrupa’nın en büyük uluslararası eğitim fuarına katıldı

Akdeniz Üniversitesi dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en büyük uluslararası eğitim fuarı olan EAIE 2023 Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarına katıldı. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, uluslararası alanda Akdeniz Üniversitesi’ne yönelik ilginin sevindirici olduğunu söyledi.
03 Ekim 2023

Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’in Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Bu yıl 2-5 Kasım tarihlerinde 12'ncisi düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'in Danışma Kurulu Toplantısı, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker’in katılımıyla Antalya Ticaret Borsası (ATB) Toplantı Salonunda yapıldı.
03 Ekim 2023

Kumluca’da Tropik Meyve Yetiştiriciliği anlatıldı

Akdeniz Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından “Batı Antalya Tropik Meyve Üretim ve Yaygınlaştırma Projesi” kapsamında Kumluca’da “Tropik Meyve Yetiştiriciliği” eğitimi verildi.
02 Ekim 2023

AKÜMAK Türkiye’nin en derin 10. mağarasını haritalandırdı

Akdeniz Üniversitesi Mağara Araştırmaları Topluluğu, 2018’de keşfettikleri Manavgat Köprüçay Milli Parkı Bozburun Dağı'nda bulunan Gıççekecek Düdeni’ni 635 metre derinliğe kadar keşfederek haritaladılar. Gıççekecek Düdeni Türkiye'nin en derin 10. mağarası oldu.
02 Ekim 2023