Prof. Dr. Ömer Özkan’a TÜSEB Aziz Sancar Bilim Ödülü

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, bilime yaptığı katkılardan dolayı TÜSEB Aziz Sancar Bilim Ödülüne layık görüldü. Prof. Dr. Ömer Özkan ödülünü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan aldı.
21 Ekim 2023

Antalya Bilim Festivali'nde Akdeniz Üniversitesi standı büyük ilgi gördü

Kepez Belediyesi tarafından 2’ncisi düzenlenen Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST) Dokumapark’ın 50 bin metre karelik etkinlik alanında gerçekleştirildi.

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Akran Yönderliği Eğitimi yapıldı

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümlerinde Akran Yönderliği Eğitimi gerçekleştirildi.
20 Ekim 2023

Rektör Özkan iki yarışmadan ödüller alan İletişim Fakültesi öğrencilerini ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ve Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasından ödüller kazanan öğrencilerle bir araya geldi.

Akdeniz Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi'nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımları ile 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Fahri Doktora Töreni gerçekleştirildi.
19 Ekim 2023

Kazakistan’dan gelen stajyerler için oryantasyon programı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinasyonunda Akdeniz Üniversitesi’ni tercih eden bursiyerlere yönelik oryantasyon programı ve hoş geldin yemeği düzenlendi.
18 Ekim 2023

Cumhuriyet Öncesi ve Sonrasında Kadın ve Sanat Konferansı düzenlenecek

Akdeniz Üniversitesi’nde Cumhuriyetin 100. Yılında “Cumhuriyet Öncesi ve Sonrasında Kadın ve Sanat” Konferansı düzenlenecek.
13 Ekim 2023

100. Yılında Türkiye Cumhuriyeti Sanat Sergisi düzenleniyor

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 100. Yılı 29 Ekim 2023 Özel Etkinlik Programı Çerçevesinde, 100. Yılında Türkiye Cumhuriyeti Sanat Sergisi düzenliyor.
13 Ekim 2023

Ulusal Yaşlılıkta Egzersiz ve Spor Sempozyumu başladı

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 1. Ulusal Yaşlılıkta Egzersiz ve Spor Sempozyumu geniş bir katılımla başladı.
12 Ekim 2023

Manavgat’ta öğrencilere oryantasyon etkinliği

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle tanışma ve kaynaşma amacıyla oryantasyon etkinliği düzenlendi.
12 Ekim 2023