Haberler

Çevre Hizmet Ödül Töreni düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından bu yıl 25.’si düzenlenen çevre değerlerinin korunmasına, geliştirilmesine katkı sağlayanların ödüllendirildiği ‘Çevre Hizmet Ödül Töreni-2022’ gerçekleştirildi.
10 Kasım 2023

Akdeniz Üniversitesi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 85. yıl dönümde Akdeniz Üniversitesi’nde törenle anıldı.
10 Kasım 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın '10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı'

10 Kasım 2023

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinde 40. yılda vefa buluşması

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin kuruluşunun 40. yılı için görkemli bir kutlama töreni düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sektör temsilcileri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve ilk mezunların bir araya geldiği törende fakültenin 40. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.
09 Kasım 2023

Rektör Özkan, Antalya Olgunlaşma Enstitüsünü ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’nü ziyaret etti.
08 Kasım 2023

Akdeniz Üniversitesi dünya üniversiteleri arasında ilk 1000’de

Akdeniz Üniversitesi, Times Higher Education tarafından yayımlanan 2024 Alan Bazlı Dünya Üniversiteleri Sıralamasında 7 alanda dünyanın en iyi ilk 1000 üniversitesi arasında yer aldı. Alan bazlı sıralamada pek çok bölümde yükselişini sürdüren Akdeniz Üniversitesi, Sağlık Bilimleri, Yaşam Bilimleri ve Fizik bilimlerinde Türkiye’deki üniversiteler arasında ilk 4’te yer aldı. Hedeflerinin dünya üniversiteleri arasında ilk 500 olduğunu açıklayan Rektör Özkan, hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.
08 Kasım 2023

Rektör Özkan, Avrupa Triatlon Kupası’nda altın madalya kazanan Selinay Tuğçe Kır’ı ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Mersin’de düzenlenen Avrupa Triatlon Kupası yarışlarında gençler kategorisinde şampiyon olan Milli triatlet Selinay Tuğçe Kır ile görüştü.
03 Kasım 2023

Milli yüzücü Sefa Yurtkölesi Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi

Bedensel engelli milli yüzücü Sefa Yurtkölesi, Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide konuşan Yurtkölesi, başarılarla dolu hayat hikayesini anlattı.
02 Kasım 2023

Nürnberg basın heyeti Akdeniz Üniversitesi’nde

Akdeniz Üniversitesi Antalya Gazeteciler Cemiyeti programı kapsamında Almanya Nürnberg’den gelen basın heyetini ağırladı. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, İletişim Fakültesi’nde düzenlenen Basın Özgürlüğü panelinin ardından heyeti makamında ağırladı.
01 Kasım 2023

Cumhuriyet’in Yüzü Kadınlar Söyleşisi düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi’nin düzenlediği Cumhuriyet’in Yüzü Kadınlar Söyleşisinde lise öğrencileriyle buluştu.
01 Kasım 2023