Haberler

Kumluca’da sağlık için farkındalık etkinliği

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, “Organ ve Doku Bağış Haftası” ve “Dünya Diyabet Günü” kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi. Halkı bilgilendirmek amacıyla stant kuran öğrenciler organ bağışı ve diyabet konusunda bilgilendirme yaparak kan şekeri ölçümü yaptı.
15 Kasım 2023

Antalya’da Teknoloji ve Eğitim Bölgesel Çalıştayı Gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Atabek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında Antalya’da gerçekleştirilen Teknoloji ve Eğitim Bölgesel Çalıştayı’na katıldı.
14 Kasım 2023

Korkuteli Meslek Yüksekokulu’nda Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu, Cumhuriyetin 100. yılını çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı.
14 Kasım 2023

Rektör Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Şükrü Özen atandı

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevinde değişim gerçekleşti. Rektör Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Şükrü Özen atandı.
13 Kasım 2023

Rektör Özkan Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.
10 Kasım 2023

Manavgat Turizm Fakültesi öğrencilerine uluslararası deneyim

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi öğrencileri Erasmus+ TOYS "Think Outside of Yourself" Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Romanya’ya gitti.
10 Kasım 2023

Rektör Özkan, Turizm Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Turizm Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle görüştü.
10 Kasım 2023

Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden miniklere eğlenceli aktivite

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ilkokul ve anaokulu öğrencileri ile Akdeniz Üniversitesi botanik bahçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.
10 Kasım 2023

Kumluca’da Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca kampüsünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.
10 Kasım 2023

Mühendislik Fakültesi’nde Fiberli New Gen projesine start verildi

Akdeniz Üniversitesi ile Fiberli Aydınlatma arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında geleceğin iş geliştirme mühendisleri yetiştirilmesi projesi olan Fiberli New Gen projesine start verildi.
10 Kasım 2023