Haberler

Usta şeften Gıda Bölümü öğrencilerine seminer

Çiğ Beslenme Uzmanı Şef Mehmet Ak, Akdeniz Üniversitesi Gıda İşleme Bölümü öğrencileriyle buluştu. Çiğ beslenmeyle tanıştığı dönemde 7 ayda 55 kilo veren Şef Mehmet Ak seminerde öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.
22 Mayıs 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' Kutlama Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' Kutlama Mesajı
19 Mayıs 2023

Rektör Özkan’dan hayırseverlere çağrı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve yönetimi ile bir araya geldi. Üniversite ve şehir iş birliğinin önemini vurgulayan Rektör Özkan, üniversiteye konservatuvar, çocuk hastanesi ve kongre merkezi kurulması için hayırseverlere çağrıda bulundu.
18 Mayıs 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde ‘Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Eğitici Eğitimi Programı’ düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Eğitimde ve Öğretimde Mükemmellik Araştırma ve Uygulama Merkezi Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Koordinatörlüğü tarafından ‘Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Eğitici Eğitimi Programı’ düzenlendi.
18 Mayıs 2023

Kumluca’da bağımlılıkla mücadele konuşuldu

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca Meslek Yüksekokulu iş birliğinde “Bağımlılıkla Mücadele ve Farkındalık Webinarı” düzenlendi.
18 Mayıs 2023

Organ nakli gönüllüsü Mehmet Şahan anısına lokma dağıtıldı

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER) Başkanı Mehmet Şahan anısına Kur’an Tilaveti ve lokma dağıtımı yapıldı.
18 Mayıs 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde ‘Afet Bilinci ve Yangın Söndürme Eğitimi’ verildi

Akdeniz Üniversitesi çalışanlarına yönelik hizmetiçi eğitim faaliyeti çerçevesinde birimlerde görev yapan personelin katılımıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Temel Afet Bilinci Eğitimi’ ve ‘Temel Yangın Söndürme Eğitimi’ konulu seminer düzenlendi.
18 Mayıs 2023

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde insan, çocuk ticareti sorunu ele alındı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından "Sağlık Profesyonelleri Olarak İnsan/Çocuk Ticareti Sorununu Nasıl Fark Edebiliriz?" konulu webinar düzenlendi.
18 Mayıs 2023

Akdeniz Üniversitesi Boks Takımı şampiyonadan dereceyle döndü

Akdeniz Üniversitesi Mücadele Sporları Boks Takımı ÜNİLİG Boks Türkiye Şampiyonası’ndan derecelerle döndü.
18 Mayıs 2023

Türkiye'nin ikinci rahim nakillisi Havva Erdem ilk Anneler Günü heyecanını yaşadı

Türkiye'de kadavradan rahim nakli yapılan ikinci hasta olan Havva Erdem kızı Özlenen bebek ile ilk kez Anneler Günü heyecanı yaşadı.
18 Mayıs 2023