Haberler

 Eğitim Fakültesi’ne uluslararası ziyaret

Penn State Üniversitesi’nden Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne uluslararası ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette yurtdışı eğitim ve burs olanakları ele alındı.
08 Mayıs 2023

Öğrenen Merkezli Öğretim Stratejileri Geliştirme Webinarı düzenlendi

Hemşirelik Fakültesi Eğitim Komisyonu tarafından “Öğrenen Merkezli Öğretim Stratejileri Geliştirme Webinarı” gerçekleştirildi.
08 Mayıs 2023

Şampiyonlar Akdeniz’den

Akdeniz Üniversitesi Badminton Takımı, Üniversiteler arası Badminton Türkiye Şampiyonasında takım yarışmalarında birinci oldu. Ferdi yarışlarda da Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mehmet Sahiloğulları birincilik kazandı.
08 Mayıs 2023

Kahramanları filmlerde aramayalım

Akdeniz Üniversitesi ve Kemer Belediyesi tarafından 17. Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi. Paris 2 batığına dalış yapan Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu “Kahramanları yabancı filmlerde aramayalım. Kendi gerçek kahramanlarımızın filmlerini izleyelim, artık filmleri yapılsın.” dedi.
08 Mayıs 2023

Uluslararası Masaj Şampiyonası düzenlendi

Türkiye’de ilk kez Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Masaj Şampiyonası’na 100’e yakın yarışmacı katıldı.
08 Mayıs 2023

Miniklerin 23 Nisan Coşkusu

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kreş bahçesinde gösteri düzenledi.
08 Mayıs 2023

Akdeniz Üniversitesi’nden deprem araştırmalarına önemli destek

  Akdeniz Üniversitesi, deprem araştırmaları için projesi desteği çağrısına çıkıyor. Rektör Özkan, deprem araştırmaları için 15.000.000 TL ile üniversite tarihinin en yüksek proje desteğini vereceklerini açıkladı.
04 Mayıs 2023