Haberler

Sıfır Atık konusunda en büyük görev kadınların

Akdeniz Üniversitesi Sıfır Atık Koordinatörü Prof. Dr. Şule Orman, Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı'nda sıfır atık çalışmalarını anlattı ve bu konuda kadınlara özel görev düştüğünü söyledi.
09 Nisan 2021

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi ve ekibinden temel astrofiziğe 80 yıl sonra gelen düzeltme

Akdeniz Üniversitesi Uzay Fiziği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Eker ve ekibi astrofizikçilerin 80 yıldır çözemediği bilimsel problemi çözdü. Çalışma ile yıldızların parlaklığı ve sıcaklığı daha doğru ölçülebilecek.
09 Nisan 2021

KKTC Sağlık Bakanı Üstel Akdeniz Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ünal Üstel, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı makamında ziyaret etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ünal Üstel'e oğlu Emre Üstel, Danışmanı Batu Beyit, KKTC Antalya Turizm Temsilcisi Nazmi Pınar eşlik etti.
08 Nisan 2021

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, İletişim Fakültesini Ziyaret Etti

İletişim Fakültesini ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, hayat dursa da gazetecilik ve iletişim sektörünün durmadığını söyledi.
08 Nisan 2021

Elektronik Kütüphane Projesi görme engelli öğrencilere umut ışığı oldu

Akdeniz Üniversitesi, Engelsiz Kampüs hedefi doğrultusunda attığı adımlarla Elektronik Kütüphane gibi projelerle birçok üniversiteye örnek oldu, engelli öğrencilere umut ışığı oldu.
07 Nisan 2021

Akdeniz Üniversitesi ile Tarım Kredi Kooperatifleri İştiraki Olan İmece Plastik Arasında İş Birliği

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile İmece Plastik Tarım İnşaat Taahhüt Petrol Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol ile yapılacak olan seralarda yetiştirilecek ürünlerin üzerindeki sera etkisi araştırılarak sonuçlar rapor haline getirilecek.
07 Nisan 2021

Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Adliyesi arasında Lisansüstü Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, hâkimler, savcılar, hâkim ve savcı adaylarının lisansüstü eğitim ve öğretim görmeleri amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.
06 Nisan 2021

Yozgat sevgi evlerinde konaklayan öğrenciler İletişim Fakültesi'nde

Yozgat sevgi evlerinde konaklayan öğrenciler İletişim Fakültesi'nde
06 Nisan 2021

Akdeniz Üniversitesi ile Tapu ve Kadastro Antalya Bölge Müdürlüğü arasında İHA protokolü imzalandı

Akdeniz Üniversitesi ile Tapu ve Kadastro Antalya Bölge Müdürlüğü arasında İHA protokolü imzalandı
03 Nisan 2021

Kanser hastalarına Covid-19 aşısı önerisi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sema Sezgin Göksu, kanser hastalarına Covid-19  aşısı tanımlandığını belirterek kanser hastalarına Covid-19 aşısı yaptırmalarını önerdi.
02 Nisan 2021