Haberler

Akdeniz Üniversitesi'nden Koronavirüs Sonrası Koku Alma Kaybıyla İlgili Araştırma

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Altaş ve ekibi kovid-19 ve koku alma kaybıyla ilgili araştırma yaptı. Prof. Dr. Altaş, koronavirüs atlatan kadınların 72, erkeklerin ise 87 gün sonra koku alma yetilerini tekrar kazandığını söyledi.
02 Nisan 2021

Otizmli Taylan'dan Rektör Özkan'a piyano resitali

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencisi otizmli Taylan Hartavi ile bir araya geldi. Genç piyanistin performansını beğeniyle izleyen Rektör Özkan, 'Otizm, ne kadar erken yaşta tanınırsa tedavisinde de o kadar olumlu sonuçlar alınıyor' dedi.
02 Nisan 2021

Hemşirelere Klinik Rehber Hemşire Eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından, Akdeniz Üniversite Hastanesi, Kumluca Devlet Hastanesi ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan hemşirelerin katılımıyla online Klinik Rehber Hemşire Eğitimi gerçekleştirildi.
01 Nisan 2021

Covid-19 Ölüm Sayılarında Tüberkülozu Geçti

Akdeniz Üniversitesi Verem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olan tüberkülozun ölümcül enfeksiyon hastalıkları sıralamasında ilk sırada yer aldığını bildirdi.
01 Nisan 2021

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri ödüle doymuyor

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri kazandıkları ödüllerle Rektör Prof. Dr. Özkan'ı ziyaret etti. Uluslararası yarışmalarda dereceye giren 12 öğrenci yeni başarılar için de söz verdi.
01 Nisan 2021