Haberler

Akdeniz Üniversitesi’nde Akdeniz Su Havzası ve Suyun Geleceği Çalıştayı düzenlendi

Akdeniz Su Havzası ve Suyun Geleceği Çalıştayı Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleşti.
07 Aralık 2022

Romanya’dan Akdeniz’e iş birliği ziyareti

Romanya Temeşvar’da bulunan Kral I. Michael Banat Yaşam Bilimleri Üniversitesi (USVT) öğretim üyeleri Erasmus Yükseköğretim Personel hareketliliği kapsamında Akdeniz Üniversitesi’ni ziyaret etti.
07 Aralık 2022

Üniversite’de güncel gelişmeler ışığında Türk-Yunan ilişkileri konferansı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü, Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Uluslararası Siyaset ve Diplomasi Topluluğu iş birliği ile “Doğu Akdeniz’de Güncel Gelişmeler Işığında Türk-Yunan İlişkileri” konulu konferans gerçekleştirildi.
07 Aralık 2022

Rektör Özkan’a sendika temsilcileri ve personelden promosyon teşekkürü

Akdeniz Üniversitesi mensupları ve sendika temsilcileri Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’a yeni dönemde imzalanan promosyon protokolü için teşekkür ziyaretinde bulundu.
07 Aralık 2022

6. Bitki Islahı Proje Pazarı, Growtech Fuarı’nda düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent ev sahipliğinde, Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) iş birliğiyle 6. Bitki Islahı Proje Pazarı (Bıpp) ulusal olarak Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olan Growtech fuarının 2. gününde Anfaş Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.
07 Aralık 2022

Akdeniz Üniversitesi’nden nükleer enerji, radyasyon ve hızlandırıcı teknolojilerine ilişkin iş birliği

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu ile Akdeniz Üniversitesi arasında nükleer enerji, radyasyon ve hızlandırıcı teknolojilerinde iş birliğine ilişkin protokol imzalandı.
07 Aralık 2022

Medyada kadına yönelik olan şiddet dili tartışıldı 

Medyada Kadına Yönelik Şiddet Diline Karşı Yeni Yaklaşımlar Paneli ve Antalya Yerel Gazeteleri Eşitlikçi Medya Dili Ödül Töreni Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde düzenlendi.
07 Aralık 2022

Rektör Özkan’a 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a farklı fakültede eğitim gören öğrenciler ile Rektörlük ve Plastik Cerrahi Servisi’nden çalışma arkadaşları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması vesilesiyle ziyaretler gerçekleşti.
07 Aralık 2022

Uluslararası Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Sempozyumu düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Sempozyumu yoğun bir katılımla gerçekleşti.
07 Aralık 2022

Kent Kimliği Bağlamında Mimarlık, Planlama ve Tasarım Sempozyumu düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Antalya Kent Konseyi organizasyonu ile “Kent Kimliği Bağlamında Mimarlık, Planlama ve Tasarım” Sempozyumu düzenleniyor.
07 Aralık 2022