Haberler

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Mezunlar Derneği kuruldu

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde yarım yüzyıla yakın bir süredir eğitim veren ve alanında en çok mezun veren okullar arasında yer alan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu mezunları ile buluşmaya hazırlanıyor.
07 Aralık 2022

30 tıp fakültesinden öğrenciler Akdeniz Üniversitesi’nde buluştu

Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği’nin Sonbahar Kurultayı Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
07 Aralık 2022

Ulu Önder Atatürk konferanslarla anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü kapsamında Akdeniz Üniversitesi’nde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.
06 Aralık 2022

“Fulbright Öğrenim Bursları ve ABD’de Eğitim” Webinarı Düzenlendi

Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinasyonunda öğrencilere yönelik olarak “Fulbright Öğrenim Bursları ve ABD’de Eğitim” Webinarı gerçekleştirildi.
06 Aralık 2022

Akdeniz Üniversitesi tek yürek Ata’sını andı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü nedeniyle Akdeniz Üniversitesi’nde anma töreni düzenlendi.
06 Aralık 2022

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ’10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı’

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ’10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı’
06 Aralık 2022

Rektör Özkan kanser tedavisi gören çocukları ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle tedavi gören çocukları ziyaret ederek onlara hediyeler verdi.
06 Aralık 2022

Rektör Özkan, organ nakli olan hastalarla görüştü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
06 Aralık 2022

‘Gelecekte yaşlılara yer var mı?’ sorusuna cevap arandı

Akdeniz Uygarlıkları Araştırma Enstitüsü tarafından ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda üniversite, sivil toplum kuruluşu ve araştırma enstitülerinin iş birliğiyle düzenlenen Senex: 6.Lisansu¨stu¨ Yaşlılık Çalışmaları Kongresi başladı.
06 Aralık 2022

Organ bağışı seferberliği başlatmalıyız

Organ Bağışı Haftası nedeniyle değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi’nin organ nakli ile 6 bin hastaya umut olduğunu belirterek, “Daha fazla hayat kurtarmak için organ bağışı seferberliği başlatmalıyız” dedi.
06 Aralık 2022