Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri diş sağlığı konusunda bilgilendirme yaptı

22 Kasım Diş Hekimleri Günü nedeni ile Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, Fakülte önünde ve Yakut Çarşısı’nda açılan standlarda öğrencilere ve vatandaşlara ağız ve diş sağlığının önemi hakkında bilgi verdi.
07 Aralık 2022

AB’nin 430 Milyon Avroluk hibe fonunun kullanımında Akdeniz Üniversitesi katkısı

Akdeniz Üniversitesi öğretim üyelerinin de yer aldığı 8 üniversiteden 28 akademisyenin katıldığı IPARD III Projesi Sektör Analiz Raporları, Avrupa Komisyonu tarafından kabul edildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda “Müfredat Çalıştayı” düzenlendi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından eğitim-öğretim programları ve akreditasyon süreçlerine yönelik “Sosyal Bilimler MYO Müfredat Çalıştayı” düzenlendi.
07 Aralık 2022

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden mesleğe ilk adım

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi I. Sınıf Hemşirelik Bölümü öğrencileri, beyaz önlüklerini giyerek hemşirelik mesleğine ilk adımını attı. Öğrenciler beyaz önlüklerini giymenin mutluluğunu yaşadılar.

Akdeniz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ailesi yemekte buluştu

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli öğle yemeğinde buluştu.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın da katıldığı etkinlikte yaşadıklarını anlatan aileler duygusal anlar yaşadı.

Tazelenme Üniversitesi’nde ilk ders heyecanı

Akdeniz Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine alanda staj imkanı

Akdeniz Üniversitesi ile Fiberli (PSL Elektronik A.Ş.) Arasında İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokole göre öğrenciler için eğitim ve staj faaliyetleri ve teknik geziler düzenlenecek.

Yangınlarla savaşta 25 yıllık iş birliği

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa’ya eğitime katkıları için teşekkür plaketi verdi.

Tek yumurta ikizleri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde sağlığına kavuştu

Tek yumurta ikizlerinin yüzde 10-15’inde görülen ve bebeklerin kaybına neden olabilen ikizden ikize transfüzyon sendromu, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde bebekler anne karnındayken uygulanan lazer cerrahisi ile tedavi edildi.