Haberler

Yerel Yönetimlerde Spor Paneli gerçekleştirildi

Spor Bilimleri Fakültesi’nde 30. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Yerel Yönetimlerde Spor' adlı panele Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen katıldı.
13 Aralık 2022

Akdeniz Üniversitesi öğrencisinden önemli başarı

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yılmaz Aksu ve Yüksek Lisans öğrencisi Büşra Atkesen projeleriyle iş planı kategorisinde 1.’lik ödülüne layık görüldü.
13 Aralık 2022

Kardiyolojinin kalbi Akdeniz Üniversitesi’nde attı

Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı tarafından 18.si düzenlenen Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Kongre kapsamında 10 girişimsel kardiyoloji işlemi canlı yayınlandı.
13 Aralık 2022

Üniversite’de, ‘Kadına Yönelik Şiddet Paneli’ düzenlendi

Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi iş birliği ile ‘Uygulamada ve Teoride Kadına Şiddet’ konulu panel gerçekleştirildi.
13 Aralık 2022

Mimarlık Fakültesi Dekanları, Akdeniz Üniversitesi’nde bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Mimarlık Fakültesi Dekanları Konseyi (MİDEKON) toplantısı gerçekleştirildi.
07 Aralık 2022

Mezuniyet aşamasındaki Hemşirelik öğrencilerine özel eğitim

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi mezuniyet aşamasındaki hemşirelik öğrencilerine yönelik “İş Kulübü Eğitimi” verildi.
07 Aralık 2022

Sosyal Bilimler MYO’dan AGC’ ye Ziyaret

Akdeniz Üniversite Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yönetimi ve öğretim görevlileri Antalya Gazeteciler Cemiyetine iş birliğini geliştirme ve güçlendirme ziyareti gerçekleştirdi.
07 Aralık 2022

Göynük MYO Öğrencisi Usta Şefler Arasından Sıyrıldı

Ulusal ve uluslararası usta şeflerin katıldığı yarışmada tek öğrenci olarak yarışan Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Pastacılık Bölümü öğrencisi Fatma Güngör “Kaplumbağa” adını verdiği artistik sanat çalışması ile ikinci oldu.
07 Aralık 2022

Sevginle Engel Yok Spor Kültür ve Sanat Şenliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Sevginle Engel Yok Spor Kültür ve Sanat Şenliği’nde özel bireyler ve aileleri eğlenceli bir gün geçirdi.
07 Aralık 2022

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri için başvurular başlıyor

Akdeniz Üniversitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2022” için başvurular başlıyor.
07 Aralık 2022