ASPAG soruyor yurtdışında öğrenim görmüş akademisyenler cevaplıyor

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Politika ve Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASPAG) yurtdışında öğrenim görmüş akademisyenlerle 10 haftalık bir söyleşi dizisi düzenliyor.
14 Nisan 2023

Eğitim Fakültesi’nin beş lisans programı akredite edildi

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi beş lisans programı, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akredite edildi.
13 Nisan 2023

Sosyal Bilimler MYO’da 25. Kariyer Günü düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 25. Kariyer Günü etkinliği gerçekleştirildi.
13 Nisan 2023

Depremzede çocuklar eğlenerek öğreniyor

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından depremzede öğrencilere yönelik atölyeler gerçekleştiriliyor. Yaratıcı drama ve origami atölyeleri ile öğrenciler yaratıcılıklarını ortaya koyarak duygularını ifade ediyor.
10 Nisan 2023

Akdeniz Üniversitesi genetik alanında da öncü merkez olacak

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yenilenen haliyle hizmet vermeye başlayan Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezinde Türkiye’de ilk kez genetik ve patoloji sonuçları bir arada çıkıyor.
07 Nisan 2023

Afet sonrasında psikolojik iyileşmeye destek süreci konuşuldu

Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRUAM) tarafından “Afet Sonrasında Kendimize Psikolojik Yardım” semineri düzenlendi.
06 Nisan 2023

Göç ve göçmenler konusunda seminerler düzenlenecek

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Politika ve Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASPAG) Antalya Kurum içi Farkındalık Eğitimi düzenliyor.

Tazelenme öğrencilerinde staj heyecanı

Akdeniz Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi’nde staj dönemi başladı. 60 yaş üzeri 50 öğrenci farklı kurumlarda işbaşı yaparak tecrübelerini paylaşmaya başladı.

Deprem Araştırmaları Sanal Konferansı’na Akdeniz Üniversitesi katkısı

Akdeniz Üniversitesi öğretim üyeleri Deprem Araştırmaları Sanal Konferansı’na katılarak alanlarında yaptıkları araştırmalara yönelik sunum gerçekleştirdiler.
05 Nisan 2023

Akdeniz Üniversitesi’nde “Acil Durum Danışmanlığı” eğitimi düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi’nde “Acil Durum Danışmanlığı: Psikolojik İlk Yardım Çantası” eğitimi düzenlendi.
04 Nisan 2023